Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

«Σου κάνουμε το Πάρτι & είναι…μια αλλιώτικη γιορτή!»



Το Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο «Αεί Φέρειν» διοργανώνει...
το δικό σας αλλιώτικο παιδικό πάρτι! Γενέθλια, γιορτή ή απλά θέλετε να καλέσετε φίλους; Έχουμε τη συνταγή!


Η Συνταγή της Ευτυχίας:
       παιχνίδια ρυθμού – συντονισμού
       παιχνίδια ρόλων
       αισθητηριακό παιχνίδι
       επιτραπέζια παιχνίδια
       εικαστικές δημιουργίες
       κατασκευές
       ομαδικά παιχνίδια
       παιχνίδια αναψυχής

Μαμά, φοβάμαι τους κλόουν!
Μην τρομάζετε! Εμείς δεν χρειαζόμαστε τέτοιους! Τα παιδικά πάρτι σχεδιάζονται  και υλοποιούνται  από παιδαγωγούς- συντονιστές. Όλες οι δράσεις βασίζονται σε εξειδικευμένο παιδαγωγικό υλικό και καινοτόμα επιτραπέζια παιχνίδια.

Πόση ώρα έχω;
Το πάρτι έχει διάρκεια 3 ώρες!


Πόσους φίλους μου μπορώ να φέρω;
Στη δράση μπορούν να λάβουν μέρος μέχρι 15 παιδιά.

Και οι γονείς;
Στο χώρο υπάρχει αυτόνομη αίθουσα – καθιστικό για τους γονείς, οπού μπορούν να απολαύσουν καφέ, τσάι ή κέρασμα. Δείτε όμως κι αυτό: όση ώρα παίζουν τα παιδιά, μπορούμε να ενώσουμε και τους γονείς σε ομάδα, με παιχνίδια ενηλίκων, ψυχαγωγικές δράσεις και...αναπάντεχα χαμόγελα!


Μαμά, πεινάω...
Μυρωδιές, γεύσεις και χρώματα σας περιμένουν! Μπισκότα...που βουτάνε μέσα στο γάλα, φρεσκοστημμένη λεμονάδα με δυόσμο & φυσικοί χυμοί, λαχταριστό σπιτικό κέικ αλλά και πλατό με φρούτα, ξηρούς καρπούς και τυριά για τους γονείς, σας περιμένουν να πάρετε δυνάμεις για να συνεχίσετε το παιχνίδι!

Θα δώσουμε δώρα και στους φίλους μου;
Εννοείται! Όλα τα παιδιά τα οποία θα ευχηθούν στον μικρό εορτάζοντα φεύγοντας θα πάρουν μαζί τους όχι ένα, αλλά δύο σπουδαία δώρα! Ένα αναμνηστικό από εντελώς...αλλώκοτα υλικά, αλλά και μια πρόσκληση! Κάθε παιδί λοιπόν, κερδίζει μια πρόσκληση, ώστε να έρθει σέ όποιο από τα εργαστήριά μας το ενδιαφέρει για μια δωρεάν συμμετοχή!


Που γίνεται τελικά το Πάρτι μου;
Οι δράσεις υλοποιούνται στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας στο Ο.Α.Κ.Α., ενώ κατόπιν συνεννόησης το πάρτι μπορεί να γίνει και σε δικό σας χώρο.
Το συνολικό κόστος για τη γιορτή ανέρχεται στα 270 ευρώ και συμπεριλαμβάνει: τη διάθεση του χώρου, το παιδαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά & ανοιχτό μπουφέ για μικρούς και μεγάλους. (Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής μενού για τους καλεσμένους σας. Η παιδική τούρτα, καθώς και ο Φ.Π.Α. δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.)

Κόστος παιδαγωγικού προγράμματος: 180 ευρώ.
*Υπάρχει η δυνατότητα παραμονής των γονέων/συνοδών στο καφέ του κλειστού κολυμβητηρίου που βρίσκεται στο χώρο με παροχή έκπτωσης 20% στον τιμοκατάλογο ειδικά για τους καλεσμένους σας.


Αεί Φέρειν
Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο Σχεδιασμού Αειφορικών Δράσεων για Παιδιά & Ενήλικες
Κηφισίας 37, Μαρούσι 15123 (Ο.Α.Κ.Α.)
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 6838728, 6945 416298, 6943 175605