Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

"Μωβ Νεράιδα": Ένα τραγούδι Δώρο για όλα τα αδέσποτα



Για τη Διώνη, τον αδέσποτο σκύλο που το 2011 βρέθηκε...
μαχαιρωμένος και πυροβολημένος απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης μας δεν χρειάζονται πλέον πολλές συστάσεις. Καθώς εκτός από το γεγονός ότι στάθηκε τόσο τυχερή και διασώθηκε, έκτοτε εκπαιδεύτηκε και "ιδρύοντας" τις Ζω.Ε.Σ., την ομάδα ζωοφιλικών ενημερώσεων στα σχολεία (www.zwes.gr)  έχει καταφέρει σήμερα να ενώσει 100 ανθρώπους σε 28 σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και όλοι μαζί να αγωνίζονται για έναν κόσμο αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και ζώων. Αλλά το σημαντικότερο όλων να έχει συναντήσει μέχρι σήμερα πάνω από 150.000 παιδιά αποδεικνύοντας τη δύναμη που έχει η αγάπη να σε μεταμορφώνει.

Η Διώνη διασώθηκε όμως και υιοθετήθηκε από έναν σπάνιο άνθρωπο με ανεξάντλητα αποθέματα ανιδιοτελούς αγάπης και αδιαμφισβήτητης προσφοράς την Κατερίνα Παπαποστόλου, εκπαιδευτικό με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, Εκπαιδεύτρια σκύλων αλλά και Συγγραφέα καθώς τον Νοέμβρη του 2017 εκδόθηκε από την εκδοτική εταιρία Welldone το πρώτο της βιβλίο "Το Δώρο, η πρώτη αυτοβιογραφία σκύλου στην Ελλάδα με τη δύναμη του μαγικού ρεαλισμού", εγκαινιάζοντας μια ακόμη λαμπρή πορεία στην αεικίνητη ζωή της! 

Ένα βιβλίο, απόλυτα ειλικρινής μαρτυρία, για όσα αυτές οι δύο ψυχές, η Διώνη και η Κατερίνα φοβήθηκαν, πολέμησαν και κατέκτησαν. Ένα βιβλίο που μιλά για τη δύναμη που βρήκε η Διώνη να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και να παλέψει, να διεκδικήσει όλα όσα της στέρησαν κάποιοι απάνθρωπα, ο αγώνας της με πείσμα και θέληση μέχρι να δικαιωθεί, διεκδικώντας απλά την αγάπη των ανθρώπων, την οποία βρήκε στη "μωβ νεράιδά" της, την Κατερίνα.

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία το "Δώρο" και αφού μπήκε στις καρδιές πάρα πολλών ανθρώπων, έφτασε η ώρα να μπει μέσα στο παλάτι, να διεκδικήσει τον θρόνο στο όνομα όλων των διωγμένων αδέσποτων ζώων με τη Διώνη αποφασισμένη να μονομαχήσει μουσικά με τον Δράκο που κάποτε θέλησε τόσο βάναυσα να της κόψει το νήμα της ζωής.


Έχοντας στο πλευρό της λοιπόν η Διώνη και η Κατερίνα Παπαποστόλου δύο πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες, την πολυτάλαντη ηθοποιό Άννη Θεοχάρη που έγραψε τους στίχους και τη μουσική αλλά και χάρισε τη μαγική φωνή της στη Διώνη αλλά και τον εξαιρετικό μουσικό Κώστα Παρίσση που χάρισε την τόσο ιδιαίτερη φωνή του στον Δράκο, έκανε την ενορχήστρωση, αλλά και συμμετείχε μαζί με άλλους εξαιρετικούς μουσικούς στις 5 Νοέμβρη "γεννήθηκε" η "Μωβ Νεράιδα", της οποίας η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο του Κώστα Παρίσση στην Αθήνα στο Praxis Recording Studio σε μια παραγωγή της Welldone.

Ένα μαγικό τραγούδι που το παραμύθι ξαναζωντανεύει για να πιστέψουμε όλοι μας  πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αν το θελήσουμε πραγματικά. Πως, οι δυνάμεις που έχουμε μέσα μας είναι απεριόριστες και μπορούμε να τις βρίσκουμε και να παλεύουμε ενάντια στην κάθε δυσκολία, μετατρέποντας το αρνητικό πάντα σε κάτι θετικό για μας και για αυτούς που μας περιβάλλουν. Αλλά και ανοίγει τον δρόμο για όλα τα σημαντικά και πρωτοποριακά που θα ακολουθήσουν καθώς σε λίγους μήνες κυκλοφορεί και το δεύτερο βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου το οποίο θα είναι γεμάτο εικόνες, χρώματα και μουσική!


Η "τυχερή" μέσα στην ατυχία της Διώνη,η γεννημένη νικήτρια της ζωής, χωρίς να το καταλαβαίνει εμπνέει πλέον σε όλους πόσο σημαντικό Δώρο είναι αυτό της ζωής, επισημαίνοντας ότι δεν είναι κάτι δεδομένο αφού κάποιοι παλεύουν γι΄ αυτήν!