Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

OMG!!! Αόμματοι μπροστά στις συλλογικές συμβάσεις ηδονής…



Κάποιος μας έχει ματιάσει αδέρφια!!! Δεν εξηγείτε...
διαφορετικά η κατάσταση που βιώνουμε, όταν το κράτος κάνει τα πάντα για να μας έχει στα «πούπουλα»… και εμείς δεν παίρνουμε γραμμή για τίποτα.
Ότι πιο σύγχρονο έχει στις τάξεις του, για το καλό μας… σε βαθμό που απορείς γιατί εμείς δεν μπορούμε να το δούμε, να το σεβαστούμε και να το επαινέσουμε!
Φανταστείτε, τότε με τις καταστροφικές φωτιές στην Κινέτα και στο Μάτι, πυροσβεστικό όχημα έκανε την απόσταση των 87 χλμ., μέσα σε 12’, αλλά κανείς δεν το αντιλήφθηκε… Μιλάμε για τουρμποκίνητο όχημα, πιο γρήγορο και από φόρμουλα ένα πράγμα!!!
Όπως κανείς δεν έχει αντιληφθεί ότι σήμερα, 20 Αυγούστου βγάζουν τα μπλουζάκια του ΣΥΡΙΖΑ από πάνω τους με εντολή Αλέξη οι «εξουσιαστές» για να φανεί καθαρά μέσα από τον ανασχηματισμό που θα κάνει, πως η «ομάδα Γιωργάκη»… είναι εδώ, ενωμένη δυνατή για το επόμενο βήμα καταστροφικό, έεεε αναπτυξιακό ήθελα να πω!!!
Ο Κυριάκος όμως, που έχει τις άκρες του, τα είδε όλα από ψηλά… και ανασκουμπώθηκε, μέσα σε μερικά λεπτά…
Εμείς, πόσο αόμματοι είμαστε που δεν μπορούμε να δούμε τι γίνεται κάτω από τη μύτη μας και αδυνατούμε να ρίξουμε λίγο τη μύτη μας, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ευεργέτες μας; 
Έρχεται η Ανάσταση… με συντάξεις έκπληξη, συλλογικές συμβάσεις ηδονής, αύξηση κατώτατου μισθού με άφθονο σεξ κι εμείς καθόμαστε και μιζεριάζουμε…  Αν είναι δυνατόν!!!

Η μεταλλαγμένη μαϊμού