Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Κυριακάτικο χοιρινό στη γάστρα...



Μιας και τα φιλαράκια αρχίζουν να επιστρέφουν...
από τις διακοπές, ευκαιρία να τους προσφέρετε μια ξεχωριστή νοστιμιά για το τραπέζι της ευχής «καλό φθινόπωρο»…
Υλικά:
2 κιλά χοιρινό για τηγανιά
1 κουτάκι μπύρα
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά
1 μέτρια πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
1 κούπα χυμό ντομάτας
1/2 κούπα ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Bάζουμε το κρέας στη γάστρα , κόβουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα και τις πιπεριές σε χοντρά μπαστουνάκια ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για πέντε ώρες.
Έπειτα το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Καλή επιτυχία, με την υπογραφή της bagi (greekcook.gr)