Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Σούπερ μάρκετ βράβευσε ηλικιωμένο που δεν ζήτησε να ανοίξει άλλο ένα ταμείο…

Ο κύριος Αγησίλαος ποζάρει για το φακό μετά την παραλαβή του βραβείου του

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε έναν συνταξιούχο στην Καισαριανή...
όταν το σούπερ μάρκετ στο οποίο έκανε τα ψώνια του τον βράβευσε αιφνιδιαστικά για το γεγονός ότι δεν ρώτησε μεγαλόφωνα γιατί δεν ανοίγει άλλο ταμείο.
Ο ηλικιωμένος, αφού περίμενε υπομονετικά να εξυπηρετηθούν τα τρία άτομα που προηγούνταν, κατευθύνθηκε προς την έξοδο όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ομάδα υπαλλήλων του σούπερ μάρκετ και η ορχήστρα του Δήμου, η οποία παιάνιζε δυνατά.
Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ο ηλικιωμένος δέχτηκε σαστισμένος από τον διευθυντή του καταστήματος ένα έπαθλο και μία δωροεπιταγή.
«Είμαστε εδώ σήμερα για να τιμήσουμε τον κύριο Αγησίλαο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι στο ταμείο που περίμενε είχε μόνο τρία άτομα, δεν μπήκε στον πειρασμό να αναρωτηθεί μεγαλόφωνα γιατί δεν ανοίγουμε άλλο ένα ταμείο» είπε συγκινημένος ο διευθυντής, περνώντας ένα μετάλλιο στο λαιμό του ηλικιωμένου ενώ οι υπάλληλοι του καταστήματος χειροκροτούσαν δυνατά.
«Είναι υποχρέωση μας να ανταμείβουμε τους ανθρώπους αυτούς, όπως έχουμε ανταμείψει και στο παρελθόν άλλους συνταξιούχους πελάτες μας. Για παράδειγμα έναν κύριο που πριν από μερικές μέρες δεν μέτρησε ένα-ένα τα νομίσματα μπροστά στην ταμία ή τον περασμένο μήνα μια κυρία που, παρότι είχε μόνο ένα πράγμα, δεν είπε στους υπόλοιπους πελάτες «να περάσω, έχω μόνο ένα πράγμα» πρόσθεσε ο διευθυντής, ποζάροντας με τον κύριο Αγησίλαο για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ωστόσο οι υπάλληλοι του καταστήματος αναγκάστηκαν να διακόψουν απότομα την τελετή, όταν από το ταμείο 3 ακούστηκε μια ηλικιωμένη κυρία να φωνάζει «μα καλά, δεν μπορείτε να ανοίξετε άλλο ένα ταμείο;»