Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Στήθος: 6 ενδιαφέροντα πράγματα που μάλλον δεν ξέρεις…


Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα σημεία στο σώμα μιας γυναίκας.. ο λόγος για το στήθος για το οποίο γράφονται και ακούγονται πολλά. Πόσα πράγματα, όμως, ξέρεις γι’ αυτό; Διάβασε παρακάτω και θα δεις...

6 πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις..
1. Είμαστε τα μοναδικά θηλαστικά που έχουμε μόνιμα στήθος
Κανένα άλλο είδος δεν έχει μόνιμο στήθος. Τα υπόλοιπα είδη έχουν στήθος μόνο όταν θηλάζουν τα μικρά τους πράγμα που δε συμβαίνει στους ανθρώπους.
2. Το μεγαλύτερο στήθος έχει μέγεθος 102ZZZ
Το ρεκόρ γκίνες για το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο κατέχει η Annie Hawkins-Turner και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως το βάρος του φτάνει τα 25 κιλά ενώ το νούμερο σουτιέν που φοράει είναι το 102ΖΖΖ.
3. Ο οργασμός του στήθους υπάρχει
Το να φτάσει μία γυναίκα σε οργασμό μόνο με τη διέγερση της θηλής είναι εφικτό και υπάρχουν και έρευνες που το αποδεικνύουν. Σε μία έρευνα που έγινε σε 213 γυναίκες, το 29% είπαν πως έχουν φτάσει σε οργασμό με αυτό τον τρόπο.
4. Προσφέρουν το τέλειο φαγητό
Όταν οι ειδικοί θέλουν να περιγράψουν τα οφέλη του μητρικού γάλακτος το μόνο που λένε είναι ότι πρόκειται για το “τέλειο φαγητό” για μωρά.
5. Όταν πρόκειται για γάλα το μέγεθος δε μετράει
Όταν μία γυναίκα θηλάζει δεν παίζει κανένα ρόλο αν το στήθος της είναι μικρό ή μεγάλο. Οι ειδικοί λένε πως είτε έχεις μεγάλο είτε έχεις μικρό στήθος η ποσότητα του γάλακτος που παράγεις όταν θηλάζεις είναι η ίδια.
6. Το αριστερό είναι λίγο μεγαλύτερο

Είναι απόλυτα φυσιολογικά το ένα σου στήθος να είναι μεγαλύτερο από το άλλο. Για το 65% των γυναικών αυτό που είναι μεγαλύτερο είναι το αριστερό. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό δεν έχει ανακαλυφτεί… (4news)