Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Μπλεγμένος ο αρχηγός πολιτικού κόμματος!


Σε ροζ σκάνδαλο εμφανίζει μπλεγμένο αρχηγό μικρού κόμματος, δημοσίευμα  της εφημερίδας “Παρασκευή + 13” που κυκλοφορεί. Με τίτλο “Ροζ ιστορίες με πολιτική χροιά” το άρθρο φωτογραφίζει τον εν λόγω πολιτικό, ο οποίος μπλέχτηκε σε μία παράξενη ροζ ιστορία “της διπλανής πόρτας”, με απρόσμενη εξέλιξη!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ιστορία ξεκίνησε σε ένα χωριό της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα γνωστό για το σωφρονιστικό του κατάστημα. Εκεί, πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο πολιτικός, ο οποίος – παρότι είναι παντρεμένος – ερωτεύτηκε μία πνευματικά αξιόλογη κοπέλα, κατά πολύ νεότερή του.
Η σχέση τους συνεχίστηκε και τον χειμώνα, δίχως ο πρωταγωνιστής να έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη. Μέχρι που η ερωμένη συνάντησε την σύζυγο!
Οι δύο γυναίκες αντί να επιδοθούν σε… μαλλιοτραβήγματα, κάθισαν κάτω και τα βρήκαν, καθότι και συγχωριανές.
Όσο για τον πολιτικό; Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη…
Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, διαβάστε παρακάτω την περιγραφή της εφημερίδας “Παρασκευή + 13”.
Ήταν το πρόσωπο – έκπληξη των εκλογών και λίγο ακόμα ήθελε και θα ήταν στη Βουλή ως επικεφαλής εξαμελούς, τουλάχιστον, Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο άνθρωπος θα ξαναδοκιμάσει την τύχη του τον Ιούνιο και πολύ πιθανόν να τα καταφέρει από τη στιγμή δε που οι συγγενείς πολιτικά με εκείνον ομάδες τραβούν άλλο δρόμο είτε συνεργαζόμενες μεταξύ τους είτε επιστρέφοντας στον μητρικό πολιτικό χώρο”.
Πηγή: radar.gr-kouinet.gr