Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Γραβάτας εγκώμιον», με την υπογραφή, Πάγκαλου


Με άρθρο του στα ΝΕΑ, ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλάει αυτή τη φορά για… λαιμοδέτες!


 «Γραβάτας εγκώμιον» είναι ο τίτλος του άρθρου του Θόδωρου Πάγκαλου, όπου ο πρώην αντιπρόεδρος κάνει μια αναδρομική αφήγηση στην εμφάνιση του συγκεκριμένου αξεσουάρ στον άντρα, πριν καταλήξει στον σημερινό ενδυματολογικό ξεπεσμό του Κοινοβουλίου μας.
«Όλοι χωρίς εξαίρεση άρρενες εκπρόσωποι κομμάτων, σε όλα χωρίς εξαίρεση, είναι ξεκούμπωτοι και καμία γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους, με σπυράκια, εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Πάγκαλος.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ που κολλάει; Μην βιάζεστε, γιατί αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι, ως δάσκαλος στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού, είχε μία γραβάτα για κάθε ανάγκη. Ως δικηγόρος έκανε πέντε τις γραβάτες του και ως βουλευτής αποφάσισε να φοράει στο ναό της Δημοκρατίας πάντα το λαιμοδέτη του, τον οποίο είχε διπλωμένο στην τσέπη δια παν ενδεχόμενο.

«Σιγά-σιγά, τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας από τον Συνασπισμό, διάφοροι εμφανίζονταν χωρίς γραβάτα, ελάχιστοι και χωρίς σακάκι. Δεν φοβόνταν κανέναν…» σημειώνει ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Να πούμε στον κύριο Πάγκαλο ότι ένας εκ των πρώτων που «αποβλήθηκε» από την αίθουσα λόγω εμφάνισης ήταν ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος, μια μέρα που έσκαγε ο τζίτζικας, εμφανίστηκε στη βουλή με κοντομάνικο πουκαμισάκι.
Ο πρόεδρος στην έδρα δεν του έκανε μόνο παρατήρηση, αλλά τον έστειλε έξω για να πάει να αλλάξει, όπως και έγινε.
Άντε τώρα να ’λεγε στον Περικλή Κοροβέση (βουλευτής τότε του ΣΥΡΙΖΑ) ο πρόεδρος της Βουλής να πάει να αλλάξει σανδάλι. Ποιος μονοσάνδαλος Ιάσωνας… ξυπόλητος Κοροβέσης θα είχε επανέλθει…(Zougla)

…όταν λέμε ότι έχει ξεφύγει ο τύπος, το εννοούμε!!!
Paulitos