Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Της κωλοτούμπας… τα κουφέτα!


Αυτοί είναι οι πολιτικοί που αγωνίζονται για το καλό μας, για το καλό της πατρίδας. Φανατικοί υποστηρικτές της κωλοτούμπας και της προσωπικής τους τακτοποίησης.
Ρόμπες έχουν γίνει, λόγια βουλευτή είναι αυτά, με τις εσωτερικές αλλαγές που κάθε λίγο και λιγάκι κάνουν, ρόμπες ξεκούμπωτες με όλα αυτά που πράττουν, τους όρκους που δίνουν το πρωί και τους παίρνουν πίσω το βράδυ.
Ξαφνικά όλοι αγάπησαν την Ελλάδα και φαγώθηκαν να εξαφανίσουν τον «εχθρό» της χώρας, που ακούει στο όνομα Τσίπρας. Αυτός φταίει για όλα, αυτός είναι ο κακός λύκος, ενώ αυτοί είναι τα «γουρουνάκια»!
Ξέχασαν το άδειασμα του Σαμαρά στην ΝΔ τότε, ξέχασαν τους όρκους του Άδωνι, λησμόνησαν το «ποτέ» της Ντόρας και πιο πολύ, δεν θυμούνται καν ότι όταν τους τα έλεγε ο Καραμανλής, ήταν για όλους ο «Μπούλης», ο μπουχέσας!
Και τώρα, όλοι «πρέπει να σώσουμε τη χώρα». Από το τι, δε μας λένε. Δεν μας λένε όμως και το πώς; Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη βγει ο Τσίπρας και ο Καμμένος. Αυτοί που τους χαλάνε τη συνταγή, αυτοί που δεν λένε υπογράφω την καταδίκη μου… και παλεύω με ότι όπλα έχω.
Ενώ οι προοδευτικοί, πάνε να συνεχίσουν τις λαμογιές του Άκη, τη διάλυση του συστήματος Υγείας από το Λοβέρδο, το ξεπούλημα της χώρας από το Γιωργάκη και τον Παπακωνσταντίνου. Τα κουφέτα της… κωλοτούμπας.
Του εγώ ποτέ, οι άλλοι φταίνε, η επάρατος δεξιά, η ξενόφερτη Αριστερά, τα Στρουμφάκια και η Μάγια η Μέλισσα!
Είναι αυτοί που δε σου λένε ότι εκτελούν εντολές, ότι έχουν ορκιστεί, γιατί πιστεύουν στο Θεό και αγαπάνε τον πλησίον τους, που ποτέ δεν σε κοιτάζουν στα μάτια, απλά σε προσπερνούν.
Αυτοί που αν γίνει αυτό που εύχονται, θα δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί και 300 ευρώ, δεν θα έχουμε δικαίωμα να φυτέψουμε ούτε μια ντομάτα στο μπαλκόνι μας, δεν θα μπορούμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες, γιατί αυτό θα ενοχλεί τ’ αφεντικά τους!
Υ.Γ. «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά», για όσους το έχουν ξεχάσει ή δεν το έχουν ακούσει ποτέ.
(αναδημοσίευση από το ilialive)
Παύλος Ανδριάς