Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«Πριν σε ρίξει στο κρεβάτι…»



…στο μυαλό του άντρα και της γυναίκας τριγυρίζουν πολλά πράγματα, περνάνε διάφορες ιδέες, υπάρχουν πολλές αναστολές, αλλά προς όφελος της ηδονής, όλα παρακάμπτονται!
Ο άντρας, όπως το έχω ζήσει εγώ ως πουτάνα, θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι, πρώτον για να ικανοποιήσει τον  εγωισμό του και δεύτερον για να πάρει αυτό που ονειρευότανε. Τη γύμνια του κορμιού σου!
Ο άντρας ως κυνηγός, είναι ικανός να καταστρέψει τα πάντα ώστε να κατακτήσει αυτό που θέλει, είναι ικανός να φτάσει μέχρι τον παραλογισμό για να ικανοποιηθεί, εκτός κι αν αγαπάει. Εκεί παραδίνεται και γίνεται … παιχνιδάκι στα χέρια της «άπληστης» που ξέροντας τη δύναμή της, τον «θρυμματίζει» ψυχικά.
Μην ξεχνάς, μια πουτάνα γίνεται εύκολα παρηγορήτρα, γίνεται αποκούμπι σε κάθε πονεμένο και «μάνα» σε κάθε σεξουαλικά κακοποιημένο «ορφανό αρσενικό»!
Έτσι μαθαίνει την αλήθεια χωρίς πολλές σάλτσες, ακούει μαρτυρίες ανθρώπων που πονάνε, αλλά και δηλώσεις περί άφθονης σεξουαλικής παραγωγής, μη εκμεταλλεύσιμης.
Σε αντίθεση με τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από μια φτηνή μάσκα ομορφιάς κι αν εξαιρέσεις μερικές περιπτώσεις, κάνουν κρεβάτι για να παραμυθιάσουν τον εαυτό τους ότι είναι μοναδικές και άξιες για να πάρουν ό, τι θέλουν...

(διαβάστε όλο το άρθρο στο: http://kaftigrafida.blogspot.com/)