Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ο κούκλος της showbiz εξομολογείται: «Ήθελα να γίνω παπάς!»


Είναι ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες. Τον Οκτώβριο του 2011 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Manhunt και κατάφερε να ξεχωρίσει. Το γνωστό μοντέλο μιλάει στην "Espresso της Κυριακής" για τον θάνατο του πατέρα του, τα χρόνια που ήθελε να γίνει μοναχός αλλά και για το πώς αντιδρά όταν τον φλερτάρουν... άνδρες! Ο Γιάννης Παντελακάκης λέει:
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Χανιά της Κρήτης. Ήθελα πολύ να σπουδάσω, αλλά ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν μόλις δεκαέξι χρόνων και έπρεπε να εργαστώ για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τον μικρότερο αδελφό μου. Περάσαμε πολύ δύσκολα, ειδικά η μητέρα μου που έπρεπε να αναλάβει μόνη της το καφενείο που είχε ο πατέρας μου. Ξεκίνησα να δουλεύω ως σερβιτόρος σε νυχτερινά μαγαζιά. Εκεί με είδαν και μου πρότειναν να ασχοληθώ με το μόντελινγκ…
Μετά το σχολείο, πήγα στον Στρατό και αμέσως μετά έφυγα για την Αυστραλία. Για μια γυναίκα. Ερωτεύτηκα μια κοπέλα που δούλευε ως μακιγιέζ στα Fox Studios και αποφάσισα να φύγω μαζί της πιστεύοντας ότι έτσι θα σβήσω την πληγή που μου άφησε ο θάνατος του πατέρα μου. Τελικά, αυτή η πληγή δεν σβήνει ποτέ, ακόμα και αν πας στην άλλη άκρη του κόσμου. Δεν το μετάνιωσα όμως που έφυγα. Και εκεί έκανα δουλειές ως μοντέλο, αλλά δεν το είχα δει σοβαρά, δεν ήμουν αρκετά φιλόδοξος. Γι’ αυτό δούλεψα και ως υδραυλικός αλλά και ως βοηθός του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού. Γνώριζα τον αδελφό του από τα Χανιά και αμέσως προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει. Ένιωθα τόση γαλήνη στους χώρους της Εκκλησίας, ώστε κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να γίνω παπάς. Αν τα έφερνε αλλιώς η ζωή, μπορεί να είχα παραμείνει στους κόλπους της Εκκλησίας… (markos.tv)
Paulitos