Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Η «άλλη πλευρά» της Ελευθερίας Ελευθερίου!!!



Κάπου, κάπως, κάποτε, το όνομά της πρέπει να το έχεις ακούσει. Είτε από τη συμμετοχή της στο X Factor, είτε επειδή στη συνέχεια εμφανίστηκε στο S-Club μαζί με τον Σάκη Ρουβά, είτε από τη φετινή σεζόν, που τραγουδούσε στο Fantasia δίπλα στον Νίκο Βέρτη.
Η Ελευθερία Ελευθερίου, εκτός από φωνή διαθέτει και κορμί. Συνδυασμός που σκοτώνει. Έχει γεννηθεί στις 12 / 05 / 1989 στο Παραλίμνι Κύπρου και είναι Ταύρος στο ζώδιο. Συνήθιζε να ασχολείται με ζωγραφική, στίβο και χορό, αλλά την κέρδισε το τραγούδι. Από μικρή ήθελε να σπουδάσει μουσική. Κάνει μαθήματα μουσικής σε ωδείο από 9 ετών. Από πολύ μικρή ξεκίνησε μαθήματα στο πιάνο, στη θεωρία, στην αρμονία και στην ιστορία της μουσικής. Έκανε 1 χρόνο μαθήματα φωνητικής σε ηλικία 15 ετών.
Σπουδάζει Music and Performance στο University of Surrey. Στόχος είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να εκμεταλλευτεί τυχόν ευκαιρίες στον χώρο του τραγουδιού. Ξεκίνησε ως τραγουδίστρια σε μπάντα. Από τα 16 της μέχρι σήμερα είναι σολίστας της λαϊκής ορχήστρας ΡΙΚ. Τραγουδά solo επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές της Κύπρου από τα 18 της. Παράλληλα με τις σπουδές της στο Λονδίνο, εργάστηκε για 1 χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια… (parapolitika)

Paulitos