Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Fereikos: Όταν η παράδοση συναντάει την καινοτομία



Μπορεί τα σαλιγκάρια να φημίζονται για την...
βραδύτητά τους, αντίθετα όμως, η εταιρία Fereikos μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να κατακτήσει τόσο τους επαγγελματίες και τη κοινή γνώμη σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και την προτίμηση του κοινού.
Εδώ και 13 χρόνια, έχοντας κερδίσει σημαντικές διακρίσεις στον τομέα της, συνεχίζει να δημιουργεί καινοτόμα, πιστοποιημένα προϊόντα με συνταγές βασισμένες στο σαλιγκάρι, προβάλλοντας ένα ελληνικό διατροφικό προϊόν που μέχρι πρότινος δεν είχε στο ελληνικό τραπέζι τη θέση που του αξίζει σε αντίθεση με το εξωτερικό, που χρόνια τώρα βρίσκεται στο μενού των πιο ακριβών εστιατορίων στον κόσμο. 


Είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που επένδυσε στην έρευνα και ανάπτυξη με σκοπό τη βελτίωση της μεθοδολογίας και τεχνογνωσίας στην εκτροφή και τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την ανάδειξη της μεσογειακής διατροφής σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελώντας τη ναυαρχίδα στον τομέα της, με εξαγωγές σε πάνω από 26 χώρες.
Με μια σειρά από ποικίλες και πρωτότυπες γαστρονομικές προτάσεις βασισμένες στα αγνά υλικά, την υγιεινή διατροφή και την παράδοση, έφερε φρέσκιες ιδέες στο ελληνικό τραπέζι που καλύπτουν τόσο τους λάτρεις της gourmet κουζίνας όσο και αυτούς που επιθυμούν κάτι πιο ελαφρύ με χαμηλά λιπαρά και σάκχαρα, χωρίς γλουτένη και συντηρητικά, προσφέροντας επιπλέον και νηστίσιμες γεύσεις, ικανοποιώντας και τους απαιτητικούς ουρανίσκους.


Μια ακόμα πρωτοπορία της Fereikos είναι η δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα πλούσιο τραπέζι για την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους σου με απολαυστικά, μυρωδικά πιάτα που ταξιδεύουν στην παράδοση, ξυπνώντας στον καθένα τις δικές του παιδικές αναμνήσεις. Μερικά από αυτά είναι: ταλιατέλες Fereikos με σαλιγκάρια σε σάλτσα πέστο, κοχυλάκια Fereikos με σαλιγκάρια σε σάλτσα τομάτας, μαρινάτα ή ακόμη και σε άλμη για τις δικές σας συνταγές.


Μπορείτε επίσης να κερδίσετε τις εντυπώσεις με ένα ριζότο με σαλιγκάρια, μανιτάρια και κουρκουμά ή με το ριζότο με σαλιγκάρια, πάπρικα και λαχανικά.
Ταυτόχρονα, αποτελεί μια εύκολη, απολαυστική λύση, καθώς προσφέρει φρέσκα, έτοιμα γεύματα για το γραφείο και την εξοχή, κάνοντας νόστιμη την κάθε σας στιγμή σε κάθε εποχή!

Penny Vlachou
VLACHOU P VLACHOU M CORP Snails
Glyfada Anc.Korinthos – Greece
Tel: +3027410 80165
Mob: +30 6976 165940 (whats app) www.fereikos.com