Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Θεατρική παράσταση Black Out του Jack Sharkey, σε σκηνοθεσία Στέλιου Καλαθά



Από την ομάδα +αίσθημα της Συναισθηματικής Διαλεκτικής…

Η θεατρική ομάδα +αίσθημα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Στέλιου Καλαθά, στο πλαίσιο των μαθημάτων της Συναισθηματικής Διαλεκτικής (Μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης) , παρουσιάζει και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το έργο Black Out του Jack Sharkey, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στο Δημοτικό αμφιθέατρο Κολωνού του Δήμου Αθηναίων.


Σε ένα εξωτικό νησί, στην έπαυλη του Δόκτωρ Κλάιβ, πραγματοποιούνται δύο φόνοι που φέρνουν σε δύσκολη θέση τους οικοδεσπότες και τους καλεσμένους τους. Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι και να ανακαλύψει τον ή τους ένοχους. Μια κωμωδία με γρήγορο ρυθμό, ευτράπελες σκηνές, κωμικές ανατροπές, που κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο θίασος αποτελείται από δεκαπέντε μέλη που είναι έτοιμα να καταπλήξουν το κοινό με τις υποκριτικές τους ικανότητες υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη τους Στέλιου Καλαθά.
Η παράσταση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη του νέου κύκλου συναντήσεων που ξεκινάει άμεσα και περιμένει τους νέους φίλους που ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία της μεθόδου δια ζώσης. www.synaisthimatikhdialektikh.com


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Στέλιος Καλαθάς
Εικαστική επιμέλεια: Μιχάλης Σδούγκος
Μουσική επιμέλεια/Δημιουργικό αφίσας : Νίκος Γκούμας
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Φωτογραφία: Βαγιανός Καλαθάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σοφία Ρίζου
Γενική είσοδος : 6 ευρώ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η κράτηση θέσεων στο 6946 105520.
Προπώληση Πολυχώρος +αισθημα , Αθηνάς 30,μετρό Μοναστηράκι, από 31/8 έως 17/9 ώρες 19.00 – 21.00.