Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Τα κουμπάρια… Φοβού τους κοριούς και δώρα φέροντας!!! Όλα στο White…



Κάγκελο είχαν μείνει τα κουμπάρια ακούγοντας...
στις ειδήσεις για τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας εκείνος ο παλιοκοριός της «μυστικής» υπηρεσίας, αλλά και τα όσα έμαθαν για το μαγαζί γωνία White!!!
Kamatso: Και δε μου λες, εσύ που γνωρίζεις την αγορά, υπάρχει εντομοκτόνο για τους κοριούς;
Paulitos:  Υπάρχει δεν υπάρχει, τι μας κόφτει εμάς; Ούτε White House έχουμε, ούτε White Porscha.
Kamatso: Μωρέ δεν έχεις άδικο… Από τα πράσινα άλογα του χθες, στα λευκά και μεταξωτά σεντόνια του σήμερα!!!
Paulitos: Έτσι η είναι η ζωή κουμπάρε. Κάτι ήξερε ο Καρβέλας που έκανε λόγο για τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά μας, αλλά και ο Κυριαζή με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, πως έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια… Το ‘χαν το όνειρο πριν από εμάς.
Kamatso: Δεν σου κρύβω πως ανησυχώ με τόσους κοριούς στα πόδια μας…
Paulitos: Μη φοβάσαι… Εμείς δεν διατρέχουμε κίνδυνο. Υδροχόος εσύ, Ζυγός εγώ… είμαστε εκτός εμβέλειας. «Τοξότες» χτυπάει και «Μέδουσες»…
Kamatso: Οι άτιμοι Τω Θεώ τους δεν έχουν…
Paulitos:  Στο χρήμα δεν υπάρχουν ηθικές αξίες και θρησκευτικά πιστεύω, μου έλεγε κάποτε ένας παππούς… αλλά που να πάρω στροφές εγώ.
Kamatso: Ε καλά, δεν είσαι και ο Παπάς;
Paulitos:  Εντάξει, κι αυτός όμως δεν είναι Θεός; Τον τσίμπησε ο κοριός και τρέχει και δεν φτάνει. Γι’ αυτό σου λέω, από δω και πέρα καλό είναι να μιλάμε με κωδικούς.
Kamatso: Δηλαδή;
Paulitos: Να… Αν για παράδειγμα θέλουμε να σχολιάσουμε ένα πιπινάκι που περνάει στο δρόμο και δίπλα μας έχουμε τις «Γκεστάπο», μπορούμε να πούμε… Είδες το νέο πακέτο της Vodafone, είναι πολύ ελκυστικό…
Kamatso: Αρκεί το μάτι σου να μην παίζει πάνω στο κορμί της σαν πληκτρολόγιο τρελό, γιατί μας βλέπω και τους δύο να παίρνουμε φύλλο πορείας White.