Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

«Το Δάσος της Αγάπης»



Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ»...
παρουσιάζει με χαρά, αγάπη και πολύ σεβασμό προς το παιδί, το παραμύθι της Έλενας Λιάτου (εκπαιδευτικός, συγγραφέας) «Το Δάσος της Αγάπης», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Χάρη Γεωργιάδη.
Μία διαδραστική παράσταση με πρωτότυπη μουσική, που στόχο έχει να μάθει στα παιδιά να συνυπάρχουν, να ζουν μονιασμένα και αρμονικά. Να μπορούν να μοιράζονται, να κατανοήσουν την αξία της συνεργασίας και της ειρηνικής συνύπαρξης. Να αντιληφθούν πόσο όμορφο είναι να έχουν αληθινούς φίλους, να επενδύουν σε αυτούς και να τους βοηθούν όταν χρειαστεί. Μέσα από αυτό το τρυφερό έργο, μαθαίνουν ότι όσες δυσκολίες κι αν τυχαίνουν στο δρόμο μας, πρέπει να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί μόνο έτσι στο τέλος το καλό επικρατεί!
Σε ένα καταπράσινο και γαλήνιο δάσος, ζούσε μια όμορφη νεράιδα του νερού, η Κρυσταλλένια. Μαζί με τους φίλους της, τα ζωάκια του δάσους περνούν μια ήσυχη και χαρούμενη ζωή. Η ζηλιάρα μάγισσα Ζηλένια όμως, ετοιμάζει κάτι φοβερό, που θα ταράξει τη γαλήνη του δάσους! Θα τα καταφέρει άραγε ή ο θαρραλέος λαγός θα εμποδίσει τα σχέδιά της;
Φορέστε τα φτερά της φαντασίας κι ελάτε να πετάξουμε μαζί στο μαγικό κόσμο του θεάτρου!! Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε παρέα!!!

Συντελεστές:
Παραμύθι – Στίχοι τραγουδιών: Έλενα Λιάτου
Θεατρική Διασκευή – Σκηνοθεσία – Ηχητικά εφέ: Χάρης Γεωργιάδης
Πρωτότυπη Μουσική – Τραγούδι: Τζωρτζίνα Αντωνακάκη
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαριλένα Μέλη
Μουσική Παραγωγή: Λευτέρης Δουνδουλάκης
Παραγωγή: Διάθεση Τέχνης
Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί:
Ρίτσα Σπανέλια
Κατερίνα Καλουμένου
Χάρης Γεωργιάδης

Η παράσταση είναι διαθέσιμη για σχολεία και συλλόγους με 5€ είσοδος για το κάθε παιδί, σε διάφορα θέατρα τις Αττικής, ανάλογο με τον αριθμό προσέλευσης των παιδιών.
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί εντός του σχολείου σας ή σε κάποιο δικό σας πολιτιστικό χώρο, για ηλικίες από 2 ετών και άνω.
Διάρκεια παράστασης 60-70 λεπτά
Πληροφορίες: 6973070329 – diathesitexnis@gmail.com