Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

«Η άλλη γυναίκα»… στην προθήκη της αυλής μας!!!



Ένα απίστευτο ψυχολογικό θρίλερ για τα μυστικά...
και την εκδίκηση, από την οπτική ενός άντρα και μιας γυναίκας. Η ιστορία δύο ανθρώπων παγιδευμένων σε δεσμά εξαιρετικά επικίνδυνα.
Ο Πολ και η Ρεμπέκα είναι ένα ζευγάρι που ο καθένας έχει το δικό του σκοτεινό παρελθόν. Πνιγμένοι στα πάθη τους, μεταμορφώνονται και σταδιακά αλλάζουν στάση ο ένας απέναντι στον άλλο, κάτι που απειλεί τον γάμο τους, την ελευθερία και τη λογική τους. Η Ρεμπέκα, χαμένη στον εθισμό, ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της όχι μόνο την απατά, αλλά και ότι σχεδιάζει να οικοδομήσει μια νέα ζωή με μια άλλη γυναίκα. Εγκλωβισμένη στον προσωπικό της λαβύρινθο, υφαίνει την εκδίκησή της.
Η Άλλη Γυναίκα είναι μια συγκλονιστική ιστορία γεμάτη μυστήριο, ένα αξέχαστο πορτρέτο ενός γάμου που καταρρέει, μια ιστορία για το πώς η αγάπη μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι πολύ απειλητικό. Είναι ένα μυθιστόρημα για το πώς οι άνθρωποι που ζουν δίπλα μας μπορεί να κουβαλούν τα πιο σοκαριστικά μυστικά.
Το σπίτι μας δεν είναι πια ασφαλές. Τις περισσότερες φορές πλαγιάζω δίπλα του και δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Αν κοιμηθώ, ξυπνάω κάθε νύχτα γύρω στις τρεις. Η αίσθηση ότι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι με τραβάει από το κρεβάτι. Διασχίζω τα δωμάτια αθόρυβα, τραβώντας την κουρτίνα της ντουσιέρας, ελέγχοντας πίσω από τις κουρτίνες του σαλονιού, ψάχνοντας για εισβολείς σε ντουλάπες και κάτω από το κρεβάτι.

«Η άλλη γυναίκα» το ψυχολογικό θρίλερ των E.G. Scott E. G. Scott είναι το ψευδώνυμο των συγγραφέων Elizabeth Keenan και Greg Wands που ζουν στη Νέα Υόρκη, σε μετάφραση από τα αγγλικά Βαγγέλη Κεφαλλονίτη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ.