Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

5 τροφές που προκαλούν προβλήματα στην στύση!!!



Έχουν γραφτεί πολλά για τις τροφές που βελτιώνουν...
την σεξουαλική ζωή, ανεβάζουν την λίμπιντο και θεραπεύουν την στυτική δυσλειτουργία. Όμως υπάρχουν και τροφές, και μάλιστα καθημερινές, που προκαλούν προβλήματα στην στύση, που έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή στην ψυχολογία των αντρών. 5 από αυτές είναι οι παρακάτω.

Αλάτι
Η μεγαλύτερη πρόσληψη νατρίου προκαλεί υψηλή πίεση στο αίμα και σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Tulane της Νέας Ορλεάνης, μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία που δεν αντιμετωπίζεται με φάρμακα.

Φαγητό σε κονσέρβες
Μέσα σε κάθε δοχείο κονσέρβας, υπάρχει μια συγκεκριμένη επέμβαση που περιέχει δισφαινόλη Α. Αν ένας άντρας εκτεθεί σε υψηλά επίπεδα της συγκεκριμένη ουσίας, έχουν 4 φορές περισσότερες πιθανότητες για στυτική δυσλειτουργία και 7 φορές περισσότερες για προβλήματα στην εκσπερμάτωση.

Ζάχαρη
Όπως έχουν δείξει αρκετές μελέτες, τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται έως και 25%, μετά από μια έκρηξη σακχάρου στο αίμα. Και η μείωση της τεστοστερόνης προκαλεί και προβλήματα στην στύση.

Τρανς Λιπαρά
Πρόκειται για ένα συστατικό που ανήκει στα χειρότερα για την υγεία της καρδιάς, με τις στύσεις να εξαρτώνται άμεσα με την λειτουργεία της.

Σόγια
Όπως αναφέρει σε μελέτη του το Πανεπιστήμιο του Harvard, η διατροφή πλούσια σε σόγια, μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία. Κι αυτό γιατί η σόγια περιέχει οιστρογονικές ιδιότητες που μπορούν να μειώσουν την τεστοστερόνη. Και είπαμε τι συμβαίνει με την μείωση της τεστοστερόνης... (ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ/ e-radio.gr)