Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Τι εικόνα έχουν τα ζώδια για τον εαυτό τους;



Πολύ συχνά, η εικόνα που έχουμε διαμορφώσει εμείς...
οι ίδιοι για τον εαυτό μας, διαφέρει κατά πολύ από αυτή που έχουν οι άλλοι για μας. Κάθε ζώδιο, βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη διαφορετικά…
Το πώς, θα το δούμε όπως μας το παρουσιάζει το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ
Ένας Κριός πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος. Σε όλα. Δεν είναι μόνο θέμα εγωισμού. Είναι αδυναμία διαχώρισης του εαυτού του από την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Είναι αυτός κι άλλος κανείς. Σου ακούγεται θρασύ; Σε κείνον καθόλου…

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι γνωστό ότι οι Ταύροι έχουν πεποιθήσεις που τις αλλάζουν μόνο αν ο Ψηλορείτης, βρεθεί στη Θράκη. Εκείνοι όμως, δε το βλέπουν έτσι. Και φυσικά, θεωρούν ότι είναι προοδευτικοί άνθρωποι. Άσχετα αν στους υπόλοιπους φαίνεται να αναπαράγουν θεωρίες που ανήκουν 3 γενιές πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι Δίδυμοι είναι γενικώς, έξυπνοι άνθρωποι και το ξέρουν και οι ίδιοι. Μόνο που ίσως συχνά, το φτάνουν σε σημείο υπερβολής, πιστεύοντας ότι τα ξέρουν όλα. Κάπου, κάποτε, κάτι έχει ακούσει και σου λέει, όλο και κάποια σχέση θα έχει. Θα το πω. Αφού το ξέρω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας Καρκίνος πιστεύει ότι δεν τον καταλαβαίνουν. Σε ένα βαθμό αυτό είναι αλήθεια, αφού έχει ταυτίσει την αγάπη με το φαΐ, θέλοντας συνέχεια κι άλλο κι από τα δύο. Όμως, αυτό που ίσως δεν αντιλαμβάνεται, είναι ότι στην πραγματικότητα είναι ένα καβούρι, που πρέπει να σπάσεις το κέλυφος για να δεις πόσο «ευάλωτο» είναι εσωτερικά.

ΛΕΩΝ
Ένας Λέοντας πιστεύει ότι είναι μοναδικός, ξεχωριστός, ανεπανάληπτος. Το ίδιο του λέει κι ο καθρέφτης του. Δε φτάνει που παίρνεις κομμάτι από τη λάμψη του, έχεις και απαιτήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι, καταρχάς, πιστεύουν ότι είναι αλάνθαστοι. Και βέβαια, έχουν την πεποίθηση ότι κανείς δε μπορεί να τους συναγωνιστεί στην ικανότητά τους να κατηγοριοποιούν, να οργανώνουν, να θέτουν προτεραιότητες. Καλά, αυτό ισχύει. Μη τρελαθούμε κιόλας!

ΖΥΓΟΣ
Ένας Ζυγός, καταρχάς πιστεύει ότι είναι συναισθηματικός. Στην πραγματικότητα, όταν εμφανίζεται το συναίσθημα, η αρμονία πάει περίπατο. Επίσης, θεωρεί ότι είναι ο πιο πολιτισμένος και δίκαιος άνθρωπος που έχει πατήσει στη γη. Όχι ότι δεν είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρχικά, οι Σκορπιοί πιστεύουν ότι μπορούν να ελέγξουν τα πάντα, ακόμα και τα συναισθήματά τους. Ακόμη, θεωρεί ότι είναι σύμβολο του σεξ. Δεν είναι τυχαία βέβαια η σύνδεση του ζωδίου με τη σεξουαλικότητα. Γιατί ναι μεν το κατέχει το θέμα, αλλά όχι σε τεχνική ή αντοχή. Απλώς το πάθος του είναι τέτοιας έντασης, που δε θα το ξαναβρείς σε άλλο ζώδιο…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες πιστεύουν διάφορα πράγματα, γενικώς. Επίσης, θεωρεί ότι έχει όρια. Κι όταν τα ξεπερνάει, φταίει κάτι άλλο, εκτός από τον ίδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι αρκετά ρεαλιστές και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, για αυτό τις περισσότερες φορές η εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους δεν διαφοροποιείται από αυτή των άλλων. Επίσης, πολλοί Αιγόκεροι πιστεύουν ότι είναι ασυναγώνιστοι επαγγελματίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας Υδροχόος δε θα μπορούσε παρά να θεωρεί τον εαυτό του τον επόμενο Τσε Γκεβάρα. Το ζώδιο αυτό ονειρεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος επαναστάτης, ένας αντιρρησίας συνείδησης. Είναι εκκεντρικοί και διαφορετικοί, δεν το συζητάμε. Αλλά συχνά, το υπερβάλλουν τόσο, που αισθάνονται εξωγήινοι.

ΙΧΘΥΣ
Τα Ψάρια έχουν κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη που διαλύει ότι αγγίζει, το θολώνει και το κάνει απρόσωπο. Γι’ αυτό και ποτέ δεν έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τον εαυτό τους. Οι Ιχθύες είναι χαμαιλέοντες, γι’ αυτό το ζώδιο αυτό βγάζει εξαίρετους ηθοποιούς…