Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Οι 8 πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να προσελκύσεις νέους ανθρώπους…



Είναι όμορφο να μπορούμε να κάνουμε νέες γνωριμίες...
στη ζωή μας, σύμφωνα με το bovary.gr
Όταν μάλιστα μετακομίζουμε σε άλλη πόλη ή αλλάζουμε εργασιακό περιβάλλον, η επιθυμία για νέες κοινωνικές επαφές μετατρέπεται σε ανάγκη.
Μόνο που δεν είναι εύκολο για όλους τους ανθρώπους να κάνουν φίλους και νέες γνωριμίες.
Μια καινούρια γνωριμία, αν μη τι άλλο, είναι αναζωογονητική, τονώνει την αυτοπεποίθηση και φτιάχνει τη διάθεση. «Σκοτώνει» τη ρουτίνα της καθημερινότητας και δίνει λίγο νόημα στις βαρετές μέρες του χειμώνα.
Φυσικά και δεν υπάρχουν συνταγές σίγουρης επιτυχίας σε μια νέα γνωριμία καθώς πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο αν δυο άνθρωποι θα έχουν αυτό που λέμε «χημεία».
Για να δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι:

1. Να θυμάσαι να έχεις ανοιχτό μυαλό και καρδιά
Όσο πιο κλειστός άνθρωπος είσαι, τόσο πιο δύσκολο είναι να σε πλησιάσει κάποιος. Χαμογέλα πιο συχνά και κοίτα γύρω σου. Αν αυτό που επιθυμείς είναι μια νέα γνωριμία, πρέπει να το υποστηρίζεις κιόλας. Έχοντας ανοιχτό μυαλό, ήδη πετυχαίνεις το ήμισυ του στόχου σου. Διατήρησε το σώμα σου στραμμένο στον συνομιλητή σου και απέφυγε να καμπουριάζεις ή να κοιτάς αλλού την ώρα που μιλάς.

2. «Σπάσε» τον πάγο λέγοντας ένα γεια
Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να «σπάσει ο πάγος» και να ξεκινήσεις μια συνομιλία με κάποιον άνδρα που σε ελκύει. Μπορείς να κάνεις εσύ την αρχή και να πεις ένα «γεια». Δεν είναι δα και τραγικό. Αν ενδιαφέρεται, θα συνεχίσει τη κουβέντα.

3. Διατήρησε μια ανοιχτή γλώσσα του σώματος
Οι κινήσεις μας και η στάση του σώματος που έχουμε παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για κάποιον που μας συναντά για πρώτη φορά. Να θυμάσαι τα τα σταυρωμένα χέρια φανερώνουν κλείσιμο και επιφυλακτικότητα. Από τα πιο συνηθισμένα σήματα μιας γυναίκας που λένε «μου αρέσεις», είναι το να αγγίζει τα μαλλιά της, τα κοσμήματά της, το σώμα της.

4. Μίλησε για σένα αλλά με μέτρο
Οι γυναίκες έχουν την τάση να μιλούν πολύ όταν γνωρίζουν κάποιον. Είναι προτιμότερο να ακούς παρά να μιλάς. Αλλά μην το παρακάνεις. Πες κάτι για σένα. Για όσα σου αρέσουν, τα ενδιαφέροντά σου.

5. Κάνε παρέα με ανθρώπους που σου φτιάχνουν τη διάθεση
Μην βγαίνεις έξω με ανθρώπους που σου χαλάνε το κέφι. Πρέπει να περνάς καλά, γιατί αυτό φαίνεται προς τα έξω. Μόνο έτσι θα μπορείς να τραβήξεις σαν μαγνήτης μια νέα γνωριμία.

6. Εντόπισε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου
Είναι καλό να αναγνωρίζεις τα θετικά και τα αρνητικά σου. Μόνο έτσι θα μπορείς να είσαι πιο ώριμη σε νέες γνωριμίες και θα μπορείς να συναστρέφεσαι καλύτερα με τους γύρω σου.

7.  Μην πηγαίνεις συνέχεια στα ίδια μέρη
Αν βολεύεσαι με το να πηγαίνεις συνεχώς στα ίδια μέρη και να κάνεις τα ίδια πράγματα, πάρε την απόφαση να πας κάπου διαφορετικά. Ξέρεις το ρητό, «η μαγεία βρίσκεται έξω από την ζώνη άνεσης σου», αλλά χρειάζεται να δράσεις για αυτό.

8. Κάθισε σε στρατηγικό σημείο
Αν πας σε ενα μπαρ, πρέπει να προτιμήσεις ένα στρατηγικό σημείο ώστε να μπορεί να σε πλησιάσει άνθρωπος. Αν καθίσεις κάπου καταχωνιασμένη, τότε σίγουρα θα δεν θα σου μιλήσει κανείς.