Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ποια ζώδια το βάζουν στα πόδια με την πρώτη δυσκολία!



Τα αισθηματικά σου και τα προσωπικά σου, είναι δουλειά...
δικιά σου θα μου πεις και θα έχεις τα δίκια σου…
Έλα μου όμως που όλα τα πράγματα αλλάζουν και δεν είναι λίγοι αρσενικοί ή θηλυκοί που στην πρώτη στραβή ή δυσκολία, το βάζουν στα πόδια.
Ποιοι είναι οι «άπιαστοι», που δειλιάζουν μπροστά στην πρώτη δυσκολία και το βάζουν στα πόδια; Για να δούμε…

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι πράγματι θαρραλέος, ντόμπρος και ξεκάθαρος… Δεν εγκαταλείπει εύκολα τον αγώνα, αρκεί να θέλει να συνεχίσει να μάχεται! Αν όμως, ο Κριός έχει αρχίσει να… ξενερώνει, τότε η πρώτη δυσκολία θα σταθεί σαν μία πολύ καλή αφορμή για να το βάλει στα πόδια

ΤΑΥΡΟΣ
Το πείσμα και η επιμονή του Ταύρου δεν του επιτρέπουν να το βάλει στα πόδια και να τρέξει μακριά από έναν άνθρωπο, για τον οποίο τρέφει αισθήματα! Ο Ταύρος, είναι ικανός να το βάλει στα πόδια αν τον εξαπατήσεις, αν τον κοροϊδέψεις, αν του πεις ψέματα και προδώσεις την εμπιστοσύνη του…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι πολύ ευρηματικός και βρίσκει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Στην μοναδική περίπτωση που ο Δίδυμος θα το βάλει στα πόδια είναι αν προσπαθείς σκόπιμα να του κάνεις τη ζωή δύσκολη, βάζοντάς του όρια και περιορισμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πρόβλημά σου είναι και πρόβλημά του και οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα… Ο Καρκίνος θα σε εκπλήξει με τον τρόπο που θα σου σταθεί, αν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν τον αφορά…

ΛΕΩΝ
Ένα θαρραλέο Λιοντάρι ποτέ δεν βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια, αλλά υπερασπίζεται με όλη του την δύναμη κάθε άνθρωπο που έχει κοντά του, πόσο μάλλον τον σύντροφό του! Για όλα αυτά, είναι βασική προϋπόθεση, να λειτουργείς και εσύ ακριβώς το ίδιο απέναντί του, με λίγα λόγια να τον τιμάς σαν να είναι ο βασιλιάς σου (ή η βασίλισσα σου).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διατηρώντας σχέση με έναν Παρθένο, θα αντιληφθείς ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο λογικό που  προβληματίζεται και προσπαθεί να βρει λύση! Θα το βάλει λοιπόν στα πόδια, αν δει ότι εσύ από την πλευρά σου δεν κάνεις καμία προσπάθεια να επιβάλεις τη λογική στην όλη κατάσταση!

ZΥΓΟΣ
Η ζωή είναι γέλιο, χαρά, διασκέδαση, έρωτας και απόλαυση για τον Ζυγό, που δεν αφήνει τα προβλήματα και τη μιζέρια να του στερούν την ευτυχία και τη καλοπέραση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός όταν αγαπάει δίνει ψυχή και σώμα στον άνθρωπο που είναι δίπλα του και τον στηρίζει με όλο το σθένος του! Επομένως, δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει ποτέ, επειδή μπορεί να περνάς μία δύσκολη φάση!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι γεγονός ότι ο Τοξότης βαριέται πολύ εύκολα, ακόμα και τα προβλήματα τον κουράζουν και παρόλο που δεν τα αποφεύγει, φροντίζει να απομακρύνει από κοντά του τους ανθρώπους που τα δημιουργούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όταν ένας Αιγόκερως διατηρεί μία σχέση (είτε ερωτική, αλλά είτε και φιλική), θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή του να σταθεί στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Ωστόσο, αν το πρόβλημα επαναλαμβάνεται και παρόλη την υποστήριξή του γίνονται διαρκώς τα ίδια και τα ίδια λάθη, τότε η τιμωρία του θα είναι η φυγή του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος αγαπά όλο τον κόσμο και είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος για τους ανθρώπους γύρω του. Αν όμως έχεις δεσμό με έναν Υδροχόο και υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας, τότε κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα το βάλει στα πόδια…

ΙΧΘΕΙΣ
Αν διατηρείς σχέση με έναν Ιχθύ και υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας, τότε από τη μία θα είναι απαρηγόρητος, από την άλλη θα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι όλα πάνε καλά… γιατί η αλήθεια θα τον πληγώνει! Βέβαια, με έναν Ιχθύ δεν μπορείς ποτέ να πεις με σιγουριά ότι δεν θα το βάλει στα πόδια σε μία δύσκολη φάση… (myastro.gr)