Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Με Νικολαΐδη θα παίζει «Total Football» το OPEN…



Από τους κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς και πρωταθλητής...
Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έρχεται να αλλάξει τις κυριακάτικες νυχτερινές συνήθειές μας μέσα από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.
Τα στελέχη του Open σε σχετική ανακοίνωση σημειώνουν ότι με την «αντισυμβατικότητα, την ειλικρίνεια και την αντικειμενικότητα που τον χαρακτηρίζουν διαχρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα δώσει άλλη διάσταση στο σχολιασμό και στην παρουσίαση της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας μέσα από το Total Football, το νέο sports show που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Open».
Η καινούργια αθλητική εκπομπή όπως τονίζουν «θα αναδείξει το αληθινό ποδόσφαιρο και θα φωτίσει τους πραγματικούς σταρ των γηπέδων. Παρέα με σπουδαίους experts-έκπληξη και μέσα σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σκηνικό στα τηλεοπτικά αθλητικά χρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης μπαίνει στο τερέν της τηλεόρασης για να χαράξει μαζί με το Open τη νέα εποχή και στο αθλητικό περιεχόμενο».
Μακριά από κλισέ και στρογγυλέματα «ο Ντέμης Νικολαΐδης θα μιλήσει μία νέα γλώσσα στην τηλεόραση. Τη γλώσσα του πραγματικού ποδοσφαίρου. Του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Τη γλώσσα του Total Football».
Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ ανακοινώθηκε και μέσω των social media, από το ίδιο το κανάλι αλλά και τον Γιώργο Σαββίδη που τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή τύχη στο τηλεοπτικό του βήμα. Εκεί θα βρίσκονται και άτομα με τα οποία συνεργάστηκε στον Σπορ FM 94.6, όπως ο Αλέξης Σπυρόπουλος -με τον οποίο έκαναν από κοινού εκπομπές- και ο πρώην διευθυντής του σταθμού, Γιώργος Κοσμάς… (e-tetradio.gr)