Ο καιρός άλλαξε και
λογικό είναι ν’ αλλάξουμε...
και λίγο το μενού μας. Έτσι για σήμερα σας
προτείνουμε μια συνταγή της ydroxygen και το greekcook.gr
Υλικά:
1/2 kg ποντίκι μόσχου
5 πατάτες
1 ματσάκι σέλινο
5 καρότα
1 κρεμμύδι ξερό
1 ματσάκι σέλερι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα
βράζουμε αρκετά καλά το μοσχάρι (κατά το βράσιμο αφαιρούμε όλο τον αφρό που
δημιουργείται συνεχίζοντας την διαδικασία βρασμού για περίπου ακόμα 30
min).Σημειώστε πως συμπληρώνουμε το νερό που έχει εξατμιστεί σε τακτά χρονικά
διαστήματα.
Στη συνέχεια εφόσον
έχουμε πλύνει αρκετά καλά τα λαχανικά μας τα βάζουμε στην κατσαρόλα
προσθέτοντας το λάδι, αλάτι και το πιπέρι.
Αφήνουμε σε χαμηλή
φωτιά να σιγοβράσουν.
Ο χρόνος υπολογίζεται
από το αν έχουν βράσει καλά όλα τα υλικά μας.
Είναι πλούσια σε
θρεπτική αξία και βιταμίνες και σημαντική στην υγιεινή διατροφή.