Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Δυστυχώς τηλεοπτικά επτωχεύσαμεν…


Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η επικαιρότητα έφερε ανατροπή στον προγραμματισμό των καναλιών με αλλεπάλληλες έκτακτες εκπομπές ενώ είχε ως αποτέλεσμα την ανάκληση αδειών παρουσιαστών...

Να θυμίσουμε ότι, ο Γιώργος Παπαδάκης χαιρέτησε το κοινό τη μία ημέρα και τελικά επανήλθε με 6ωρη καθημερινή εκπομπή.
Παράλληλα, σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι περισσότερες συζητήσεις με πρόσωπα του Mega, ενώ αντιθέτως με υπογεγραμμένα συμβόλαια ακόμα κι αν δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί τελούν σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές τού ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ακόμη, πάγωσαν μέχρι νεωτέρας τα γυρίσματα της «Εθνικής Ελλάδος» στο Mega, της οποίας το καστ επρόκειτο να επιστρέψει στα πλατό στις αρχές Ιουλίου.
Κάτι ανάλογο συνέβη και με το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει γυρίσματα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, αλλά με νεότερη απόφαση μετατέθηκαν κατ' αρχάς για τα τέλη Ιουλίου.

Αιτία, μάλιστα, για την αναβολή των γυρισμάτων αφενός είναι η έλλειψη μετρητών, ενώ στην περίπτωση του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 η αλλαγή του σχεδιασμού σχετίζεται και με τη χρήση των πλατό για τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές... (tanea24)