Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

6 beauty και φυσικά tricks για να γλιτώσετε χρήματα…


Οι φυσικές συνταγές ομορφιάς θα αναδείξουν τη νεανική πλευρά του σώματός σας και θα σας γλιτώσουν από τα περιττά έξοδα. Ειδικά στο εξωτερικό, η μόδα γύρω από...

την ομορφιά γυρίζει γύρω από τις χειροποίητες μάσκες προσώπου και τις συνταγές για λαμπερά μαλλιά, λευκά δόντια και σώμα χωρίς κυτταρίτιδα, με υλικά… από την κουζίνα! Εδώ θα βρείτε μερικά οικονομικά τρικ με ελάχιστο προϋπολογισμό  που βρίσκονται στο ντουλάπι σας.

Προσθέστε λάμψη στα μαλλιά σας με καφέ ή λεμόνι
Εάν το χρώμα των μαλλιών σας είναι θαμπό, υπάρχουν φυσικές συνταγές για να τους προσθέσετε λάμψη και βελούδινη υφή. Οι μελαχρινές γυναίκες, μπορούν να ανακατέψουν στιγμιαίο καφέ ή δυο φλιτζάνια μαύρο τσάι με μαλακτική κρέμα και να απλώσουν το μείγμα για 20 λεπτά σε όλο το μήκος των μαλλιών. Για τις ξανθές, ιδανική είναι η συνταγή με χυμό λεμονιού και νερό (ίση ποσότητα), η οποία θα αποκαταστήσει το φυσικό χρώμα τους και θα ανανεώσει τη λάμψη των μαλλιών.

Αποκτήστε λευκά δόντια με πουρέ φράουλας ή λάδι καρύδας
Σε περίπτωση που τα δόντια σας έχουν χάσει τη λευκότητά τους, δοκιμάστε να κάνετε γαργάρες για 20 λεπτά με μια κουταλιά του γλυκού λάδι καρύδας. Αυτό θα διώξει τα μικρόβια από τη στοματική κοιλότητα και θα σας προσφέρει φρέσκια αναπνοή και λευκά δόντια. Εναλλακτικά, βουρτσίστε τα δόντια σας με πουρέ φράουλας, καθώς το μηλικό οξύ θα σας απαλλάξει από το κίτρινο χρώμα των δοντιών.

Ανανεώστε τη φρεσκάδα του προσώπου με αβοκάντο
Ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, η επιδερμίδα μετατρέπεται σε ξηρή και θαμπή λόγω του κρύου ή της υγρασίας. Αντί να κατευθυνθείτε προς τις ακριβές θεραπείες, μπορείτε είτε να ενσωματώσετε το αβοκάντο στη διατροφή σας, είτε να το απλώσετε στο πρόσωπό σας. Ειδικότερα, μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα με αβοκάντο και μέλι και να το αφήσετε για 10 λεπτά πάνω στο πρόσωπό σας. Αφού ξεπλυθείτε με νερό, θα διαπιστώσετε ότι έχετε αποκτήσει λαμπερό και απαλό δέρμα.

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με τσάι, καφέ και δεντρολίβανο
Η πλειοψηφία των γυναικών αντιμετωπίζει τον εφιάλτη της κυτταρίτιδας, αλλά ορισμένα τρόφιμα από την κουζίνα θα σας βοηθήσουν να την αντιμετωπίσετε. Ανακατέψτε σε ένα μπολ λίγο δεντρολίβανο, πράσινο τσάι, ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι νυχτολούλουδου, ​​ένα κουταλάκι με καφέ και ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι μηλίτη και ψεκάστε το μείγμα πάνω στο δέρμα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα και θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά εάν ταυτόχρονα κάνετε απαλό μασάζ.

Κάντε ένα φυσικό λίφτινγκ με αυγό
Για να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες και να κάνετε ένα φυσικό λίφτινγκ προσώπου… χρειάζεστε μόνο μερικά ασπράδια από αυγά! Απλώστε τα πάνω στο πρόσωπό σας, χαλαρώστε για δέκα λεπτά και στη συνέχεια, ξεπλυθείτε με νερό. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, αυτή η τεχνική θα ενισχύει το πρόσωπό σας και θα ενυδατώσει το δέρμα σας.

Διώξτε τους μαύρους κύκλους με αλεσμένα αμύγδαλα

Είναι γνωστό ότι το αγγούρι και ο χυμός πατάτας μειώνουν το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, αλλά η απαλή απολέπιση με scrub αλεσμένων αμυγδάλων και γάλακτος κάνει θαύματα. Απλώστε το κάτω από τα μάτια και κάντε απαλό μασάζ και θα ελαττώσετε αισθητά τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια «αϋπνίας»… (briefingnews)