Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αφαιρούνται τα Κρίνα από τα σχολικά βιβλία γιατί θυμίζουν την αναπαραγωγή!!!


Σε μια ακόμα «προσαρμογή» της διδακτέας ύλης, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να προστατέψει τους νέους. Έτσι μετά από το μάθημα για την αναπαραγωγή...

του ανθρώπου, αφαίρεσε από τη διδακτέα ύλη και ό,τι θυμίζει την αναπαραγωγή του Θεού!
«Ποτέ δεν ξέρεις τι ρυπαρές ιδέες μπορεί να μπουν στο μυαλό των νέων μας, όταν βλέπουν στα σχολικά βιβλία εικόνες που παραπέμπουν ευθέως στην Άμωμο σύλληψη, δηλαδή σε μεθόδους αναπαραγωγής».
Με το σκεπτικό αυτό, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, μετά την αφαίρεση του μαθήματος της Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ζήτησε να αφαιρεθεί και κάθε αναφορά σε μήλα (που θυμίζουν το προπατορικό αμάρτημα) και σε κρίνα (προφανές τι θυμίζουν...) από τη διδακτέα ύλη.Την πρόταση έκανε δεκτή με ενθουσιασμό, ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Στη συνέχεια της ίδιας εισήγησης, ζητείται από τους εικονογράφους, να τοποθετήσουν αστεράκια ή pixels, στα επίμαχα σημεία των ζώων στα βιβλία του δημοτικού, αφού αργά ή γρήγορα λόγω της φυσικής περιέργειας, μπορεί τα παιδιά να αρχίσουν να κάνουν ανήθικες ερωτήσεις.


Τέλος, προτείνεται στο μάθημα της ανατομίας, να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά κούκλες Barbie και Ken, που ως γνωστόν, δε διαθέτουν γεννητικά όργανα και βοηθούν στη σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων, μακριά από το σεξ και άλλες αμαρτίες.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) –protagon-