Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Η νέα καριέρα της Μαρίας Δαμανάκη…


Στην Πάρο, στο δικό της ησυχαστήριο,  η Μαρία Δαμανάκη απολαμβάνει την ηρεμία εκεί που συνηθίζει να κάνει διακοπές τα τελευταία χρόνια, περνώντας τις ώρες της με...

κολύμπι, κηπουρική και συζητήσεις. Ήδη όμως σκέφτεται τα επόμενα βήματά της. 
Η πρώην Επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες έχει βάλει πλώρη για το Λονδίνο, σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής», καθώς έχει δεχθεί τρεις προτάσεις από Διεθνείς Οργανισμούς. Άλλωστε, εκεί ζουν και τα τρία της παιδιά.
 
Η κόρη της Ελένη, από το γάμο της κ. Δαμανάκη με τον Δημήτρη Δανίκα, είναι καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης και πρόσφατα η 26χρονη παντρεύτηκε Αγγλο συνάδελφό της. Ο δίδυμος αδερφός της, Θοδωρής, εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση και κινείται μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Σιγκαπούρης. Αλλά και η Μαριάννα Κιμούλη, η κόρη της κ. Δαμανάκη με τον ηθοποιό, έχει έδρα το Λονδίνο, όπου η 19χρονη σπουδάζει υποκριτική και ιστορία του θεάτρου στο Queen Mary University of London.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρώην Επίτροπος- που είναι χημικός μηχανικός- έχει δεχθεί τρεις προτάσεις με έδρα το Λονδίνο, που αφορούν Διεθνείς οργανισμούς για την προστασία της θάλασσας και του περιβάλλοντος… (iefimerida)