Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Πληρωμένος δολοφόνος στην πόρτα σου με ένα κλικ!!!


Η ρωσική ιστοσελίδα, zakazat-killera.com προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης... δολοφόνου! Μάλιστα, στην ιστοσελίδα υπάρχει και τιμοκατάλογος ανάλογα με τη ζημιά που θες να κάνει στο υποψήφιο θύμα σου...


Με 728 ευρώ μπορούν να απειλήσουν το θύμα, ενώ αν δεν πιάσει αυτό με 1.073 ευρώ μπορεί να του σπάσει τα μούτρα -κυριολεκτικά-. Επίσης, με 2.147 ευρώ του αφήνει μερικά σπασμένα πλευρά προς γνώσιν και συμμόρφωση.
Παράλληλα, μπορεί να απαγάγει το υποψήφιο θύμα, να το μεταφέρει σε ερημική τοποθεσία όπου θα του σπικάρει δύο φωνήεντα, κάνοντας μια "κουβεντούλα", όχι και τόσο πολιτισμένη.
Τη βρώμικη δουλειά κάνουν για σένα γκάνγκστερς, πρώην στρατιώτες, ενώ στην ιστοσελίδα μπαίνουν όσοι έχουν θέματα με απατημένους συζύγους, μη έντιμους συνεργάτες, κλέφτες και απατεώνες.
Η ιστοσελίδα εγγυάται ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την αστυνομία καθώς έχει συνδέσμους στις αρχές Μάλιστα, δίνεται και φωτογραφία για να πειστεί ο πελάτης ότι η δουλειά του έγινε.
Το κόστος μιας δολοφονίας ποικίλει και είναι διαπραγματεύσιμο ανάλογα με τη πολυπλοκότητα της εκάστοτε υπόθεσης, ενώ προσφέρει και προστασία.

Ο Ρώσος υπουργός Εσωτερικών είπε ότι η εν λόγω ιστοσελίδα έχει μπλοκαριστεί, και όντως σε όσους αποπειραθούν να εισέλθουν βγάζει σφάλμα… (news247)