Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν Εμβολιασμοί…



Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ξεκίνησε από το 2011 και συνεχίζει...

ως σήμερα να συνεργάζεται με το τμήμα της Κοινωνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐας Κυριακού”.
Εκτός από το πρόγραμμα σωματομετρικού ελέγχου που αφορά τους μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη σχολική χρονιά και το οποίο θα συνεχιστεί και την τρέχουσα θα πρέπει να ενημερώσουμε γονείς και εκπαιδευτικούς ότι η συνεργασία μας αυτή εξελίσσεται.
Στις μέρες μας που η οικονομική κρίση γίνεται όλο και μεγαλύτερη, η ανεργία συνεχώς αυξάνεται και ο αριθμός των ανασφάλιστων πολιτών μας όλο και μεγαλώνει, για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας η υγεία και η πρόληψη αποτελούν προτεραιότητα.
Στο πλαίσιο της παραπάνω συνεργασίας μας μπορούμε να δώσουμε την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά των ανασφάλιστων κατοίκων που διαμένουν στα όρια του Δήμου μας να εξετασθούν ΔΩΡΕΑΝ από τους γιατρούς του τμήματος του νοσοκομείου, να ελεγχθεί η εμβολιαστική τους κατάσταση και να προχωρήσουν στους απαραίτητους εμβολιασμούς.
Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπάλληλο (κ/α Κουρτέσα) ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παραπομπές. Τηλέφωνα επικοινωνίας:2109961973-2109904205.