Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Το «μόριο» της εξουσίας...



Εδώ στικάκι, εκεί στικάκι... θα μας πει κανείς βρε παιδιά ποιος έβαλε στην τρυπούλα του...

δαχτυλάκι;

v  « Αστυνόμος Θεοχάρης» μας προέκυψε στην οικονομία, καθώς ο Στουρνάρας θυμήθηκε την αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά με το Θεοχάρη, που έφερνε τα πάνω κάτω, πολεμώντας πάντα το κακό και τη διαφθορά. « Λάμψη» και «Καλημέρα ζωή» θα γίνει η ζωή του Χάρη... με αυτούς που έχει μπλέξει, καθώς στο τέλος, αυτός θα το πληρώσει το μάρμαρο!

v  Όλοι θέλουν να έχουν μια βίλα στο όνομά τους και για το λόγο αυτό, είπαν τα παιδιά να αγωνιστούν παίζοντας ανταρτοπόλεμο, για να κάνουν την «ΑΜΑΛΙΑ» δικιά τους... γράφοντας στα «γοβάκια» τους τις θέσεις και τις ανακοινώσεις των κομμάτων τους...

v  Δημάρχους και Νομάρχες... έβαλε στο σημάδι το ΣΔΟΕ, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί « έργων», δικών τους συνεργείων και εργολάβων, πελατειακών σχέσεων και άλλων συναφεί «πράξεων»!

v  Μπα, και ο μπάρμπα Φώτης στο παιχνιδάκι των διορισμών; Καλέ, τι έκανε; Έβαλε από την πίσω πόρτα την κόρη του... για να φάει ψωμί; Αν είναι δυνατόν!

Μα τι «μοριο» είναι αυτό που εχει η εξουσία σε αυτή τη χώρα που ζούμε, αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί... αφήνει το στίγμα της!!! Κλειδώστε τις πόρτες...
Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως