Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Αηδιαστικό αγγλικό ριάλιτι οργίων δυσφημίζει την Κέρκυρα!!!



Χιλιάδες Βρετανοί τηλεθεατές δήλωσαν αηδιασμένοι μετά την χθεσινή προβολή από το Channel 4 του πρώτου μέρους από το ριάλιτι «What happens in Kavos» που δείχνει...

τι «πραγματικά»  συμβαίνει το καλοκαίρι στον Κάβο της Κέρκυρας.
Ένας Βρετανός μπάρμαν σε ξενοδοχείο της περιοχής τον οποίο αναγκάζουν να πιει τα ούρα κάποιου άλλου, ομάδες νέων που επιδίδονται σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων ή εισπνέουν υποξείδιο του αζώτου (σ.σ. αυτό που σου δίνουν οι οδοντογιατροί) και μια παρέα αγοριών που πηγαίνουν σε μια κλινική για να εξεταστούν για αφροδίσια νοσήματα.
Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «What Happens in Kavos», προβλήθηκε την Τρίτη από το Channel 4 και λίγα λεπτά μετά την έναρξή του δεν ήταν λίγοι οι Βρετανοί τηλεθεατές που άρχισαν να τηλεφωνούν στο κανάλι για να εκφράσουν την αηδία τους και την αγανάκτησή τους.
Σοκ ωστόσο προκαλούν  μαρτυρίες από εργαζόμενους σε κλινικές πως ένας στους τρεις τουρίστες στον Κάβο έχει χλαμύδια ή άλλου είδους σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο 22χρονος Νταριλ κοιτάει την κάμερα και δηλώνει:
«Πρέπει να βρω εκείνο το κορίτσι που έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα, να την πλησιάσω σαν αρπακτικό και να της το κάνω»… Όμως όλοι, άντρες και γυναίκες παραδέχονται ένα μόνο πράγμα: «Όσοι ερχόμαστε εδώ, ερχόμαστε για να πιούμε, να μεθύσουμε και να κάνουμε σεξ με όσους περισσότερους αγνώστους μπορούμε…». (inews- epikaira)