Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ο ζωδιακός καζαμίας της απιστίας… για το 2013!!!



Μη ζητάς αγάπες μη ζητάς φιλιά, το κέρατο αγάπη μου είναι σαν τον παστουρμά! Μυρίζει από απόσταση σε κάνει αμέσως ρόμπα…

είναι το εισιτήριο που σε οδηγεί στο πιόμα!
Αφού λοιπόν το άστρα και τα ζώδια σου στέκονται εμπόδια… ρίξε μια ματιά σε αυτό που ακολουθεί, για να έρθεις στα ίσα σου!
ΚΡΙΟΣ
Με την απογοήτευση να έχει φωλιάσει στην ψυχή σου μετά και το οριστικό άδειασμα της καλοκαιρινής αγάπης, ότι και να συμβαίνει γύρω σου, εσύ το θεωρείς δεδομένο και καλά κάνεις! Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Η φετινή χρονιά θα είναι για σένα τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και τίποτε άλλο! Ε, και μια αρπαχτή να σου τύχει… μην νομίσεις ότι έπιασες τον πρώτο αριθμό στο λαχείο!!!
ΤΑΥΡΟΣ
Με όσα σου έχουν συμβεί, το μόνο που κάνεις είναι να ακροβατείς πάνω σε τεντωμένο σκοινί. Αυτό που θα σε σώσει φέτος είναι η δυσπιστία σου και η άρνησή σου να εμπιστευτείς ακόμα και τον πισινό σου! Προχώρα έτσι και δεν θ’ αργήσει να έρθει η μέρα της «αλλαγής»!!!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Απόλαυσε τον ερωτά σου όσο μπορείς καλύτερα, καθώς τα ψωμιά σας τελειώνουν και πριν βγεί η χρονιά, δεν αποκλείεται να γίνεται και ζευγάρι! Τα συν είναι πολλά… αλλά τα παιδιά που ήδη υπάρχουν, θα σας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω. Το νού σας και μάθετε ότι με τη συνεργασία, κάνεις καλό… κρεβάτι!!!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε τις στιγμές που τόσα χρόνια θυσιάζατε για τους άλλους. Γευτείτε τον έρωτα και βάλτε τις βάσεις για να οικοδομήσετε μια «σχέση» που θα γράψει ιστορία. Και μην ξεχνάτε, τα κανάλια ψάχνουν για ιστορίες αγάπης με ένοχο παρελθόν… για να κάνουν σίριαλ και να βγάλουν χρήματα!!!
ΛΕΩΝ
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Δε λες να βάλεις μυαλό… και ας έχεις γίνει σούργελο στο «χωριό»! Τι ζητάς μωρέ από τη ζωή σου; Ξέρεις; Πολύ αμφιβάλω! Πάρε γρήγορα αποφάσεις γιατί διαφορετικά σε βλέπω και στις ειδήσεις των οχτώ. Ο δολοφόνος και ο άπιστος, δε γυρίζουν ποτέ στον τόπο του εγκλήματος! Αυτό να το γράψεις 2000 φορές, μήπως και το εμπεδώσεις!!!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ότι η σχέση σου περνάει μια κρίση, δε σημαίνει ότι ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Κάθισε, συζητήστε τα προβλήματα και μαζί βρείτε τη λύση. Το να τα βροντήξεις και να φύγεις, δεν είναι λύση. Μια ηλίθια τακτική είναι… που μετά την αναισθησία, πονάει κώλος και όχι μόνο!!!
ΖΥΓΟΣ
Το πεπρωμένο, όσο και να θές να το αποφύγεις, δεν υπάρχει περίπτωση να του τη γλιτώσεις! Το έκανες το κέφι σου και τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσεις! Το καλό με σένα όμως είναι ότι έχεις τον Κρόνο με το μέρος σου και για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους, θα την σκαπουλάρεις…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, που πρέπει να ανακοινώσεις σε όλους τις αποφάσεις σου! Τα ψέματα τελείωσαν και κανείς δεν έχει όρεξη να ανέχεται τις ανασφάλειές σου και τις αναστολές σου. Κοινώς, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Το πώς θα σε βρει το επόμενο πρωί… ας πρόσεχες!!!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ότι και να σου πω, θα είναι λίγο! Το ότι λογαριάζεις χρόνια χωρίς τον ξενοδόχο, το γνωρίζεις και θα ήταν κουτό να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό. Το να είσαι μέσα στην παρανομία, ναι μεν σε εξιτάρει και σε ερεθίζει… αλλά μην ξεχνάς ότι ανά πάσα στιγμή είσαι…  εσώρουχο κρεμασμένο στο μπαλκόνι. Κουράγιο… για το ρεζίλι που πλησιάζει!!!
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Ότι ήταν να το πάθεις, το έπαθες! Από δω και πέρα τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και καλό θα ήταν το πάθημα των προηγούμενων χρόνων, να σου έγινε μάθημα! Κάποιος άγιος σε φυλάει και δεν είναι ντροπή να πας στην εκκλησία να ανάψεις ένα κεράκι…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην τραβάς το σκοινί… γιατί άμα σπάσει, δεν σε σώζει κανείς! Την έχεις λερώσει τη φωλιά σου και καλό θα ήταν να κάνεις την πάπια και να αφήσεις τα γεγονότα να τρέξουν μόνα τους. Οι καταστάσεις κατά ένα περίεργο τρόπο θα σε χρίσουν και «θύμα», αλλά μην το κάνουμε θέμα. Βάλε λάδι και τράβα βράδυ… έτσι για να γλιστράει!!!
ΙΧΘΥΕΣ
Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο, αλλά στη περίπτωσή σου και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος. Ασανσέρ θα γίνει η ζωή σου αυτό το έτος και γενικά μια ανασφάλεια θα πλημμυρίσει την καθημερινότητά σου. Δεν είναι κακό! Ακολουθεί και άλλη χρονιά…