Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Porn ομάδα εμπόριο απαιτεί πανεθνική μορατόριουμ...



Ένας εκτελεστής έχει δοκιμαστεί θετικά, και οι σεξουαλικοί σύντροφοι του εκτελεστή την κοινοποίηση, σύμφωνα με Joanne Cachapero, ένας εκπρόσωπος του Συνασπισμού δωρεάν ομιλίας.

Η εθελοντική, προσωρινή αναστολή της παραγωγής αναμένεται να κλείστρου την πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία πορνό », έως ότου ο κίνδυνος για τους εκτελεστές του κλάδου έχει εκτιμηθεί δεόντως και έχουν όλοι οι εκτελεστές έχουν δοκιμαστεί,« η εμπορική ένωση είπε σε μια δήλωση.
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - Μια ομάδα εμπόριο πορνογραφία έχει καλέσει για ένα πανεθνικό μορατόριουμ γυρισμάτων, ενώ ερμηνευτές ελέγχονται για σύφιλη και Los Angeles County αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας εξετάσει μια πιθανή επιδημία του σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια....


Ένας εκτελεστής έχει δοκιμαστεί θετικά, και οι σεξουαλικοί σύντροφοι του εκτελεστή την κοινοποίηση, σύμφωνα με Joanne Cachapero, ένας εκπρόσωπος του Συνασπισμού δωρεάν ομιλίας.
Η εθελοντική, προσωρινή αναστολή της παραγωγής αναμένεται να κλείστρου μια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία "έως ότου ο κίνδυνος για τους εκτελεστές του κλάδου έχει εκτιμηθεί δεόντως και έχουν όλοι οι εκτελεστές έχουν δοκιμαστεί,« η εμπορική ένωση είπε σε μια δήλωση.
Την Παρασκευή, το Los Angeles County Τμήμα Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε μια έρευνα σε τουλάχιστον πέντε πιθανά κρούσματα σύφιλης που αναφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα.
Cachapero είπε ότι η ομάδα καλεί όλους τους καλλιτέχνες, περισσότεροι από 1.000, που πρόκειται να δοκιμαστεί. Επειδή η ασθένεια μπορεί να είναι δύσκολο να ανιχνευθούν, οι ειδικοί γιατροί της ομάδας του εμπορίου έχουν διέταξε την προληπτική πλάνα των αντιβιοτικών για τους εκτελεστές. Μετά εκτελεστές πάρει τα πλάνα, μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους εντός 10 ημερών, Cachapero είπε.
Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η σύφιλη μεταδίδεται μέσω της άμεσης επαφής με πληγές σύφιλη, που συμβαίνουν κυρίως στην εξωτερική γεννητικά όργανα, τον κόλπο, τον πρωκτό ή στο εσωτερικό του ορθού. Η ασθένεια μπορεί να μεταδοθεί μέσω μιας ποικιλίας των σεξουαλικών πράξεων.
Μία μόνο δόση της πενικιλίνης μπορεί να θεραπεύσει ένα άτομο που είχε σύφιλη για λιγότερο από ένα χρόνο, σύμφωνα με το CDC. Πρόσθετες δόσεις είναι απαραίτητες για τους ανθρώπους οι οποίοι είχαν τη STD για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
County δημόσια υγεία εκπρόσωπος της Sarah Kissell αναγνώρισε την έρευνα Δευτέρα, αλλά αρνήθηκε μια συνέντευξη που αναζητούν λεπτομέρειες του πεδίου εφαρμογής του ή μια ενημερωμένη έκδοση των πορισμάτων της.
Η βιομηχανία πορνό έχει στην κατοχή αυτοεπιβαλλόμενη μορατόριουμ μετά ειδήσεων του ασθενή πριν από εκτελεστές.
Το 2011, μεγάλοι παραγωγοί πορνό σταμάτησε γυρισμάτων για σχεδόν μια εβδομάδα μετά από μια ενήλικη ταινία εκτελεστής ήταν θετικοί για τον ιό HIV, που προκαλεί το AIDS. Ο Συνασπισμός Δωρεάν Ομιλία δήλωσε ότι η υπόθεση αργότερα αποφασισμένοι να έχουν μια ψεύτικη έκθεση.
Στα τέλη του 2010, πορνό της Burt Derrick ηθοποιός διαγνώστηκε ο ιός HIV-θετικό, και η υπόθεσή του επιβεβαιώθηκε, εν συντομία διακοπή της παραγωγής.
Το 2004, τουλάχιστον πέντε εκτελεστές βρέθηκαν θετικά για τον ιό HIV, με αποτέλεσμα μια άλλη σύντομη αυτοεπιβαλλόμενη μορατόριουμ.
Το AIDS Healthcare Foundation, μία ομάδα υπεράσπισης που έχει ζητήσει για τη χρήση των προφυλακτικών σε όλη την πορνογραφία, δήλωσε τη Δευτέρα ότι η βιομηχανία δεν είναι σε θέση μόνη της αστυνόμευσης και την προστασία των ερμηνευτών του.
Η ομάδα στηρίζει ένα μέτρο ψήφο Νοεμβρίου, που θα επιτρέψει Λος Άντζελες ψηφοφόροι νομών να επιβάλλουν τη χρήση των προφυλακτικών κατά τη διάρκεια βλαστούς πορνογραφία.
Η δωρεάν Συνασπισμός αντιτίθεται Ομιλία του μέτρου, λέγοντας ότι η βιομηχανία είναι μια σφιχτοδεμένη κοινότητα που έχει ενεργό ρόλο στην εξέταση και την προστασία της ευημερίας των εκτελεστών.

«Ελεύθερο ρεπορτάζ»