Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Έδωσαν τα χέρια Κεδίκογλου-Λιάτσος



Η επιστροφή της ΝΕΤ στον ανταγωνισμό αποτέλεσε το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του Αιμίλιου Λιάτσου, που  νωρίς σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκαν στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Τύπου…

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Αιμίλιος Λιάτσος αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση να αναλάβει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης της κρατικής τηλεόρασης αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων για τις ριζικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον τομέα αυτό.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το "ΝΑΙ" του Αιμίλιου Λιάτσου έχει ήδη δοθεί καθώς εξασφάλισε την ελευθερία των κινήσεων που απαιτούνται για να γίνουν οι παρεμβάσεις που χρειάζονται.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός δημοσιογράφος αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στο χώρο των ΜΜΕ. Από το 1989 στην ιδιωτική τηλεόραση διετέλεσε διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του MEGA, εκτός από την παρουσίαση, αλλά και παράλληλα με την θητεία του στο STAR, δοκίμασε τις δυνάμεις του και στην έκδοση της εφημερίδας "Παρασκευή +!13".
 Ο άπαιχτος