Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η hot πεντάδα των αγοριών που ονειρεύονται όλες…


Από την Χρύσα Βασιλακοπούλου

Αν τύχει και περάσουν από μπροστά σου, το βλέμμα σου καρφώνεται αυτομάτως πάνω τους και ασυνείδητα γυρνάς και δεύτερη φορά να τους κοιτάξεις… και τρίτη… ίσως και τέταρτη, μέχρι να στραβολαιμιάσεις.


 Έχεις την αίσθηση ότι είναι εικόνες της φαντασίας σου κι’ ότι αν τους αγγίξεις θα γίνουν καπνός και θα εξαφανιστούν, κι’ όμως υπάρχουν, ζουν, αναπνέουν, κινούνται ανάμεσά μας. Δεν είναι πλάνη, είναι κορμιά αληθινά με σάρκα και οστά που γεννήθηκαν για να αναστατώνουν και να βασανίζουν πολλές γυναικείες καρδούλες...

Έχουν τέλειο κορμί και όμορφο πρόσωπο, για το πρώτο ίδρωσαν πολύ μέχρι να το αποκτήσουν, για το δεύτερο ήταν απλά ένα θείο δώρο! Ανήκουν στο μαγικό κόσμο της showbiz, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή πετυχημένη πορεία. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, ομορφαίνουν τις παραλίες με τα αγαλματένια τους, σμιλεμένα κορμιά. Κορίτσια, ήρθε η ώρα για μια δροσιστική βουτιά στην οθόνη του υπολογιστή σας. Όσο για εσάς αγόρια, αν θέλετε ένα τέτοιο κορμί, μελετήστε λίγο τις photo, βάλτε στόχο στο όνειρο και ξεκινήστε από αύριο κιόλας!

Γιάννης Σπαλιάρας
Νίκος Αναδιώτης


Δημήτρης Βλάχος


Γιώργος Μανίκας


Άκης Πετρετζίκης

Ο άπαιχτος