Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το μεγαλύτερο Rally raid στην Κύμη...


Την Κυριακή 22 Απριλίου ξεκινά το Evia Rally Raid Κύμη 2012, αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας για το 2012 του Balkan Rally Raid Cup. 130 Μοτοσυκλέτες & Quad, 35 4x4 & Buggies, θα βρεθούν στην εκκίνηση του Evia Rally Raid 2012 στην Κύμη. Ο αγώνας θα έχει διάρκεια 5 αγωνιστικές μέρες, συνολικό μήκος σχεδόν 1300 χιλιόμετρα και 9 ειδικές με μήκος 925 χιλιόμετρα.


Την πρώτη αγωνιστική μέρα θα υπάρχει πρόλογος στην παραλία της Μούρτερης, με μια κλειστή κυκλική διαδρομή, που θα γίνει 5 φορές. Οι αγωνιζόμενοι θα περάσουν και στην Στερεά Ελλάδα χρησιμοποιώντας  κάποιες από τις καλύτερες ειδικές της Ελλάδας. Για πρώτη φορά το 2012 θα γίνονται δεκτά και φορτηγά μέχρι 4,5 τόνους. Για όσους δεν θέλουν να συμμετάσχουν στον 5ημερο αγώνα, ένας μικρός αγώνας 500χλμ θα διεξαχθεί μέσα στον αγώνα τις 2 τελευταίες ημέρες.
Φέτος στην διοργάνωση συμπράττουν και οι διοργανωτές των υπολοίπων αγώνων του Balkan Raly Raid Cup. Ετσι υπεύθυνος του RoadBook θα είναι ο Edvin kassimati απο το Rally Albania νεώ στην χρονομέτρηση θα συνδράμει η ομάδα της Βουλγαρίας, με στόχο στο καλύτερο αποτέλεσμα για τα Ελληνικά δεδομένα, περισσότερα από 50 άτομα θα εργαστούν στον αγώνα, μαζί με τους εθελοντές από τις τοπικές λέσχες.
Το φορτηγό της MIchelin θα βρίσκεται στο κέντρο του αγώνα από τις 23 Απριλίου 2012 έως και τις 28 Απριλίου και θα προσφέρει service και ελαστικά στους αγωνιζόμενους και επισκέπτες του αγώνα σε αγωνιστικές τιμές για όλη την διάρκεια του αγώνα.
Πηγή: kimanews.gr
Paulitos