Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

«Αόρατοι Ρεπόρτερ - Επτά συναρπαστικές ημέρες» του Άρη Δηκομίδη, στο γραφείο της Κάλλης



Οι  ΑΟΡ- «Αότρατοι Ρεπόρτερ» είναι μια ομάδα παιδιών...
με αρχηγό τον  Φίλιππο, φωτογράφο την Νάσια, ντετέκτιβ την Ελένη, μια ηθοποιό την Μυρτώ, ένα κομπιουτερά τον Στάθη, καθώς και άλλα παιδιά που βοηθούν ανάλογα  με την υπόθεση που έχουν κάθε φορά, με σκοπό πάντα να ανακαλύψουν την αλήθεια.
Στο συγκεκριμένο βιβλίο ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και µόνο ένα κορίτσι µπορεί να τον βοηθήσει… Αυτή είναι η Ελένη, το καινούριο µέλος της φοβερής δημοσιογραφικής ομάδας των ΑΟΡΑΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, θα ταξιδέψει σ’ όλο τον κόσμο και θα ζήσει απίθανες περιπέτειες αναζητώντας την αλήθεια.
Φωτογραφίσεις µόδας, ποδοσφαιρικοί αγώνες, εναέρια γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών, κρυµµένα στοιχεία, εξωφρενικά τηλεπαιχνίδια, διάσημοι σταρ, κυνηγητά που κόβουν την ανάσα: τίποτα δεν µπορεί να σταματήσει την Ελένη. Έχει µόνο επτά ημέρες για να γυρίσει τον πλανήτη και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της – και δε σκοπεύει να χάσει ούτε λεπτό!
«Επτά συναρπαστικές ημέρες» του Άρη Δηκομίδη, της σειράς ΑΟΡΑΤΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών και πάνω. Είναι μια διασκεδαστική περιπέτεια για τη δύναμή της αλήθειας, µε ήρωες τους πιο παράξενους και επιδέξιους ρεπόρτερ του κόσμου!
Τα βιβλία της σειράς ασχολούνται με το θάνατο, εγκλήματα, κλοπές, ατυχήματα, εκρήξεις… και άλλα «τρομακτικά» θέματα για τα παιδιά! Ο συγγραφέας τολμά να ασχοληθεί με αυτά και να τα διαχειριστεί με πειστικότητα και ρεαλισμό, χωρίς να τρομοκρατεί, αλλά να τα ιντριγκάρει, να τα ενεργοποιεί και να τα κρατά σε αγωνία.
Το συγκεκριμένο βιβλίο, που ήρθε στο γραφείο μου, είναι καλογραμμένο, με πλούσια πλοκή, χιούμορ, αγωνία, μυστήριο, δράση, αισιόδοξα μηνύματα, χρήσιμες πληροφορίες- γνώσεις που περνούν με έμμεσο τρόπο με κύριο σκοπό να το απολάυσει ο αναγνώστης.

Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ:

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:


Καλλιόπη Γραμμένου
 by Aylogyros news