Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

«Ποδόσφαιρο, 40 θρυλικοί παίκτες»… στο γραφείο της Κάλλης



Ανακαλύψτε το πορτρέτο 40 σπουδαίων ποδοσφαιριστών...
που σημάδεψαν την ιστορία του ποδοσφαίρου. Από τον Αλφέδρο Ντι Στέφανο, τον Οελέ, τον Τζορτζ Μπεστ, τον Μισέλ Πλατινί, τον Τζενγκ Τζι, τον Ρονάλντο, τον Τόνι Κρόος, τη Μία Χαμ, κ.α. μέχρι και την αργυρή μπάλα Αμαντίν Ανρί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2015.
Το «Ποδόσφαιρο, 40 θρυλικοί παίκτες» του Ζαν-Μισέλ Μπιγιού, σε εικόνες Αλμαστι, μετάφραση Κλαιρ Νεβέ κυκλοφορεί από εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, είναι μια μικρή εγκυκλοπαίδεια «για όλους όσοι έχουν πάθος με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό» και είναι από 8 ετών και πάνω.
Σαράντα βιογραφίες σημαντικών ανθρώπων του ποδοσφαίρου, για τον καθένα υπάρχει ένα δισέλιδο αφιέρωμα που σκιαγραφεί το πορτρέτο του. Απίθανες πληροφορίες για τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Ρονάλντο, το αριστερό πόδι του Μέσι, τον νεαρότερο παίκτη που πέτυχε γκολ σε παγκόσμιο κύπελλο, κ.α. Θα γνωρίσετε, επίσης, και τα κορίτσια που έχουν διακριθεί σε αυτό το άθλημα!
Έξυπνο, περιεκτικό, γρήγορο, με αρκετές πινελιές χιούμορ, ένα βιβλίο που δε θα κουράσει όποιον αγαπά το ποδόσφαιρο ή ακόμα και αυτόν που απλά θέλει να μάθει γι’ αυτό!
Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε τα κορυφαία αστέρια του ποδοσφαίρου όλων των εποχών!. Κάθε παίκτης είναι νικητής. Ποιο είναι το δικό σας ίνδαλμα;

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείς να δεις εδώ:


Καλλιόπη Γραμμένου
by Ayogyros news