Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Τα μηνύματα που δεν πρέπει να του στείλεις...



Ένα “Γεια, τι κάνεις” σώζει ζωές. Ειδικά αν το στείλεις...
αντί να του στείλεις τις παρακάτω φρίκες.
Μπορείς να του στείλεις για να τον ρωτήσεις τι κάνει. Μπορείς να του στείλεις ένα αστείο meme ή ένα τραγούδι που άκουσες και τον σκέφτηκες. Μπορείς να του στείλεις ό,τι θες, για να είμαστε ειλικρινείς. Επειδή εσύ ελέγχεις την ζωή σου. Αλλά τα παρακάτω καλό θα ήταν να σταματήσεις να τα κάνεις…
Μηνύματα για να σε διασκεδάσει
Αν βαριέσαι και θες να μιλήσεις μαζί του, μπορείς τουλάχιστον να ξεκινήσεις έναν διάλογο. Μην περιμένεις να του στείλεις κι αυτός απλά να σε διασκεδάσει επειδή δεν έχεις τι να κάνεις με την ζωή σου αυτή τη στιγμή. Είναι αγενές.
Μηνύματα πολυβόλο
Εσύ
Αλήθεια
Δεν το βρίσκεις 
Σούπερ ενοχλητικό
Να βλέπεις το κείμενο γραμμένο
Έτσι;
(Πρόσθεσε ηχητικά κι ένα ντινγκ σε κάθε γραμμή, για την φουλ ενόχληση.)
Μυνήματα χορίς ορθωγραφία
Το κινητό σου έχει spellcheck. Και το browser σου μπορεί να έχει spellcheck. Χρησιμοποίησέ το.
Μηνύματα εκθέσεις
Κοίτα, καταλαβαίνουμε ότι έχεις πολλά να του πεις, και άλλα τόσα που δεν μπορείς να πεις μέσα στο κεφάλι σου. Αλλά έχουμε και δουλειές. Και τα πολλά λόγια είναι για να λέγονται από κοντά. Συνεπώς, αντί για μια έκθεση σχετικά με το πώς πήγε η μέρα σου, στειλ’ του να βρεθείτε και να τα πείτε από κοντά.
Μηνύματα μονολεκτικά
Οκέι. Εντάξει. Καλά. Όχι. Δε ξέρω.
Αυτές είναι φράσεις που δηλώνουν πολύ ξεκάθαρα το μήνυμά τους. Αλλά όχι πλέον. Πλέον αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι να δείξεις σε κάποιον ότι δεν θες να του μιλήσεις, και επίσης ότι ίσως θα του έσπαγες τα μούτρα αν ήταν κοντά σου... (in2life.gr)