Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Η 2η ημέρα του Ηράκλειου φεστιβάλ βιβλίου… ενάντια στο BULLYING



Παρά τη βροχή δεν ήταν λίγοι αυτοί που επισκέφτηκαν...
χθες Κυριακή 17 Ιουνίου, τη 2η ημέρα του φεστιβάλ…


Την ημέρα ξεκίνησε στις 18:00 η συγγραφέας Ειρήνη Μακρυδάκη, παρουσιάζοντας «Το αστέρι της φιλίας», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη, με μικρούς και μεγάλους να γίνονται αποδέκτες πολλών μηνυμάτων περί φιλίας και όχι μόνο.


Στη συνέχεια οι φίλοι του βιβλίου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την ομάδα «Χρόνος δράσεις πολιτισμού», το Εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα ενάντια στο BULLYING και κάθε μορφή βίας, βασισμένο στο βιβλίο του Νίκου Μιχαλόπουλου «Θες να παίξουμε;», των εκδόσεων Άγκυρα, προσφέροντας απλόχερα στο τέλος της παράστασης ένα δυνατό χειροκρότημα, αλλά και δίνοντας συγχαρητήρια στο συγγραφέα, ο οποίος μίλησε για το βιβλίο του.


Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής έδωσαν το παρών τους, χειροκρότησαν και αυτοί με τη σειρά τους όλο αυτό το εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα ενάντια στο BULLYING, με την Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Δημοσίων Σχέσεων κα. Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, να ευχαριστεί και τους συγγραφείς που από τις 18:00 με 21:00, πιστοί στο ραντεβού τους με το αναγνωστικό κοινό τους, υπέγραφαν τα βιβλία τους…


Μιχάλης Κατσιμπάρδης, Άννη Παπαθεοδώρου & Δήμητρα Παπαναστασοπούλου από την ΑΝΕΜΟΣ εκδοτική, Μαρία Γαβριελάτου & Γωγώ Ψαχούλια από τις εκδόσεις  ΕΞΗ, Μαρίνα Αλεξάνδρου, Παναγιώτης Δεληγιάννης & Ευαγγελία Ευσταθίου,  των εκδόσεων ΛΙΒΑΝΗ.


Μικροί και μεγάλοι, μετά το τέλος της βραδιάς των εγκαινίων, απόλαυσαν το παγωτό τους, από τα Ζαχαροπλαστεία ΝΤΑΣΗΣ, με το «καροτσάκι» του παγωτού να ξυπνάει στους μεγαλύτερους ευχάριστες αναμνήσεις…

Περισσότερα την επόμενη, 3η  ημέρα του φεστιβάλ, που ακολουθεί…

Παύλος Ανδριάς & Καλλιόπη Γραμμένου
by aylogyros news