Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

«Μαύρη Στίλβη»… στην προθήκη της αυλής μας!!!



Η οικογένεια του Σάμιουελ Ντάιμοντς θα βρεθεί...
αναπάντεχα στο μάτι του κυκλώνα, ενώ περνάει τις διακοπές της στην Πόλη του Μεξικού το τριήμερο του εορτασμού της Ημέρας των Νεκρών.
Νέα ευρήματα από την πρόσφατη κλοπή του διάσημου Λινού Βιβλίου, γνωστού ως "Liber Linteus", από το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ζάγκρεμπ θα οδηγήσουν τον Σάμιουελ σε μια απρόσμενη αναζήτηση στην Βόρεια Ινδία, στη γη της Αγιουρβέδα, των καταραμένων πόλεων, των φιδιών και των φακίρηδων.
Εκεί, στη σκιά ενός ασιατικού θρύλου που κανένα στόμα πια δεν διηγείται, ο Σάμιουελ θα βρεθεί ενώπιον ενός μυστικού καλά κρυμμένου για περισσότερο από δύο χιλιάδες χρόνια και θα αντιμετωπίσει μια μυθική σέκτα που ψάχνει τη χαμένη της δύναμη.



Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
O Φίλιππος Μορρίς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι συγγραφέας και σεναριογράφος, με σπουδές στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Στο συγγραφικό έργο του έως σήμερα περιλαμβάνεται το μυθιστόρημα "Αρπαγή" που είναι το πρώτο αυτοτελές μέρος της τριλογίας Rapid Eye Movement (R.E.M.) και το νέο του μυθιστόρημα "Μαύρη Στίλβη" που είναι το δεύτερο και πιο σκοτεινό έως τώρα μέρος της τριλογίας.
Στο συγγραφικό του έργο επίσης περιλαμβάνονται τα διηγήματα "Ο Θάνατός μου η Ζωή σου" και "Η φωνή του Θεού" που έχουν δημοσιευτεί ελεύθερα στην σελίδα του καθώς και σενάρια για θεατρικά μιούζικαλ και τηλεοπτικές σειρές.