Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

«Όπου και να’ σαι σ’ αγαπώ»… στην προθήκη της αυλής μας!!!



Ιούλιος 1991, Λιμάνι Πειραιά Μια περίεργη εξαφάνιση...
διαλύει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μάιος 2010 Εκείνος, ένας μοναχικός άνθρωπος. Εκείνη, μια πόρνη πολυτελείας. Η Βίβιαν πείθει τον Αποστόλη να δώσει ένα δείπνο γενεθλίων και να καλέσει κοντά του τα παιδιά του. Όμως, μετά το δείπνο αυτό, όλα αλλάζουν.
Το παρελθόν βγαίνει στην επιφάνεια και δίνει μάχη με το μέλλον. Δύσκολη μάχη, με απώλειες. Πώς λες σε κάποιον που έχει φύγει ότι τον αγαπάς; Πού τον ψάχνεις; Πού τον γυρεύεις; Θέλεις να του το πεις, μα δεν είναι κοντά σου. Τι κάνεις; Απλώς κοιτάς ψηλά και ψιθυρίζεις: «Όπου και να ’σαι, σ’ αγαπώ!»
Και τότε νικητής δεν είναι το παρελθόν, μα ούτε και το μέλλον. Νικητής είναι μόνο το σήμερα!
Η Μαργαρίτα ήταν έξι χρονών, όσο η Ιωάννα όταν χάθηκε, και η Βίβιαν είκοσι έξι, όσο θα ήταν η Ιωάννα σήμερα. Δύο μορφές που ήρθαν απρόσμενα στη ζωή του... Δύο μορφές που τον ανάγκασαν να κάνει την αυτοκριτική του, να σκεφτεί τα λάθη και τις επιπτώσεις τους... Δύο μορφές που, αν τους το επέτρεπε, θα μπορούσαν να του προσφέρουν λίγη από εκείνη την ευτυχία
που του έκλεψαν...Δύο μορφές που σήμερα αντιπροσώπευαν την αρχή και το τέλος αυτής της ζωής που έλεγε ότι ήταν ένα λάθος... Δύο μορφές που, για το Θεό... αγαπούσε πολύ!

Η Θάλεια Κουνούνη-Πολυβίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζει με το σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους στην Κύπρο. Έχει σπουδάσει Ακουολογία στο Λονδίνο και σήμερα διευθύνει εταιρεία που έχει αντικείμενο τον έλεγχο και την ενίσχυση της ακοής.
Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της
Τα Χρώματα της Ζωής μου, Ευτυχία Εδώ ή Λίγο πιο Πέρα, Δεν Υπήρξα Ποτέ (Παράλληλη Λογοτεχνία με το βιβλίο της Μαρίας Κωνσταντούρου Χωρίς Εσένα), Η Παναγιά των Δελφινιών, Greek Θέραπι, L.A.V Θέραπικαι το παιδικό Μαμά, μην Πας στη Δουλειά.
Επικοινωνία με τη συγγραφέα:
www.facebook.com/thalia.kounounipolyviou https://twitter.com/ThaliaKounouni

                                                                  A682
                                                ISBN 978-960-14-2291-6

Αθήνα 2018
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Σελίδες: 464
Τιμή:  € 9,90 (με ΦΠΑ)