Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Εσείς σε ποιον χρωστάτε ένα «ευχαριστώ»;


Μια online γραφομηχανή δημιούργησε η OgilvyOne για την Υγείας Παυλίδη, με στόχο να δώσει έμπνευση στους χρήστες να γράψουν το δικό τους γράμμα και να πουν «ευχαριστώ» σε κάποιον που ήταν πάντα εκεί για αυτούς...


Η νέα integrated επικοινωνία που σχεδίασε ο όμιλος της Ogilvy & Mather Greece για τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, «Από πάντα δίπλα σου», απευθύνεται σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που είναι πάντα εκεί για να μας στηρίξουν και να μας ενθαρρύνουν. Η επικοινωνία υποστηρίζεται με τηλεοπτικό σποτ, digital campaign και PR activation.
Στα πλαίσια της digital καμπάνιας, οι χρήστες μπορούν να μπουν στο http://ygeiaspavlides.gr- έως και τις 27 Απριλίου – και να πληκτρολογήσουν το γράμμα τους, εκφράζοντας ένα ευχαριστώ σε κάποιον και η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη θα φροντίσει να το αποστείλει — ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά – στον παραλήπτη.

Η νοσταλγική και πρωτότυπη αυτή εμπειρία, που είναι προσβάσιμη από web και mobile πλατφόρμες, έλαβε ένθερμη υποδοχή, εμπνέοντας πάνω από 4.000 χρήστες να γράψουν το δικό τους γράμμα μέσα σε λίγες μέρες, ενώ στα πλαίσια της integrated καμπάνιας έχουν σταλεί συνολικά περισσότερα από 22.000 γράμματα… (fortunegreece.com)