Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ο μπιλιαρδάκιας… που έγινε βουλευτής, λόγω των βραβείων του!!!


Πριν από μια εβδομάδα παραιτήθηκε ο Παύλος Σιούφας από τη θέση του βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ και την έδρα του πήρε ο νεαρός Γιώργος Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως μπιλιαρδάκιας…


Ο κ. Αναγνωστόπουλος εξελέγη για πρώτη φορά το 2007, στα 26 του χρόνια, στην Καρδίτσα. Ωστόσο, στη συλλογή του έχει μια σειρά από βραβεία και διακρίσεις που προέρχονται από το αγαπημένο του χόμπι, το οποίο εξασκεί από τα μαθητικά του χρόνια. Ο νεαρός βουλευτής Καρδίτσας είναι πρωταθλητής αμερικανικού μπιλιάρδου στη χώρα μας, αλλά και στην Ευρώπη.
Το 1998, μάλιστα, κέρδισε μετά από σκληρή μάχη την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου, νίκη η οποία τον βοήθησε να εισαχθεί στη Νομική Σχολή Αθηνών, καθώς εξασφάλισε τα επιπλέον μόρια που χρειαζόταν για να σπουδάσει αυτό που ήθελε από μικρός, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Παραπολιτικά.
«Το μπιλιάρδο απαιτεί δεξιότητα και υπομονή. Ο Γιώργος έχει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά. Είναι ταλέντο σε αρκετές παραλλαγές του παιχνιδιού, όπως στο 8μπαλο και το 9μπαλο. Δεν είναι τυχαίο ότι συγκαταλέγεται στους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια», αναφέρει άνθρωπος που γνωρίζει τη διαδρομή του νεαρού βουλευτή.
Ο τελευταίος τον Ιανουάριο έδωσε το «παρών» στο «King open 9-ball tour 2013», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με τη συμμετοχή αρκετών από τους καλύτερους μπιλιαρδόρους της χώρας μας και αναδείχθηκε μεγάλος νικητής μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, επικρατώντας του επίσης γνωστού πρωταθλητή Νίκου Οικονομόπουλου με σκορ 9-8!

Σημειώνεται ότι η απονομή των επάθλων στους δύο νικητές έγινε από τον επιχειρηματία Γιώργο Βαρδινογιάννη, ο οποίος ανήκει στους λάτρεις του αθλήματος. Τελευταία συμμετοχή του νεαρού πολιτικού γόνου σε αγώνες ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Πορτορόζ της Σλοβενίας. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν βρισκόταν σε καλή φόρμα, με αποτέλεσμα να παραμείνει χαμηλά στη συνολική τελική κατάταξη… (iefimerida)