Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Πώς να τηλεφωνείς φθηνά χωρίς...τηλέφωνο!!!


Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην τηλεφωνία μέσω internet. Και μπορεί ο ανταγωνισμός αυτός να μαίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγει ωφελημένος και ο Έλληνας καταναλωτής...


Tην διάθεση της υπηρεσίας Viber Out σε όλους τους χρήστες ανακοίνωσε η δημοφιλής εταιρεία Viber. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, οι παραπάνω από 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες της εφαρμογής, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν οικονομικές κλήσεις, σε σταθερά και κινητά, σε όλον τον κόσμο, ανεξάρτητα από το αν αυτός που καλούν είναι χρήστης της εφαρμογής ή όχι. Οι κλήσεις μεταξύ χρηστών Viber θα παραμείνουν φυσικά δωρεάν.

Το Viber Out έγινε διαθέσιμο πριν από περίπου ένα μήνα στης Φιλιππίνες μετά τον καταστροφικό τυφώνα που έπληξε τη χώρα, ενώ πλέον διατίθεται σε όλον τον κόσμο, με τιμές που, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι αρκετά φτηνότερες του Skype, που προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες εδώ και πολύ καιρό. Οσον αφορά την Ελλάδα, όπως διαβάζουμε στο myphone, για κλήσεις στην Ελλάδα, αυτήν τη στιγμή, το Viber Out έχει χρέωση 1,7 λεπτά/λεπτό για σταθερά και 5,2 λεπτά/λεπτό για κινητά, ενώ το Skype 2 λεπτά/λεπτό και 6,8 λεπτά/λεπτό για σταθερά και κινητά αντίστοιχα. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στο Skype υπάρχουν και πακέτα χρόνου ομιλίας, που δεν προσφέρει - προς το παρόν τουλάχιστον, το Viber Out… (tanea24)