Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Συμβουλές για καλό σεξ στο κάμπινγκ… πρίν τις πρώτες βροχές!!!


Κάτι η φύση, ο καθαρός αέρας, η παρέα γύρω από τη φωτιά και τα έξτρα ποτάκια, δεν θέλει και πολύ να έρθεις πιο κοντά με το αγόρι της διπλανής παρέας.  Από την άλλη όμως, η σκηνή δεν είναι και το ιδανικό μέρος για ιδιωτικές στιγμές, αν σκεφτείς ότι περιβάλλεται από άλλες σκηνές και δεκάδες παραθεριστές που...

απλά αράζουν δίπλα σου. «Δεν υπάρχει μόνο ο φόβος να σε δει κάποιος, αλλά μετά τον αρχικό ενθουσιασμό να το μετανιώσεις» σχολιάζει η Joanna Coker, ειδικός σε θέματα σχέσεων και σεξ.
Γι' αυτό πριν ενδώσεις, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές… Καταρχάς, προμηθεύσου προφυλακτικά για να μην τρέχεις και δεν φτάνεις την τελευταία στιγμή. Όχι, δεν είναι ντροπή ούτε θα σχηματίσει άσχημη εικόνα για εσένα. Ίσα ίσα που σέβεσαι τον εαυτό σου και τον άλλον.
Πάμε λοιπόν...

Μην αφήσεις το αλκοόλ να θολώσει την κρίση σου
Μετά από μερικές μπύρες, μπορεί να νιώσεις έλξη μέχρι και για τον περιπτερά της γειτονιάς σου που κάθε φορά που σου κλείνει πονηρά το μάτι, εσύ φεύγεις εκνευρισμένη. Μην το παρακάνεις με το αλκοόλ. Αν τώρα δεν μπορείς να βάλεις φρένο, πες εξαρχής στην παρέα σου να παρέμβει ευγενικά αν η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει.

Γλίτωσε τον εαυτό σου και τους φίλους σου από την ντροπή
Αν τελικά αποφασίσεις να πας το φλερτ ένα βήμα παρακάτω, φρόντισε να ενημερώσεις τη φίλη σου για το που και με όποιον θα είσαι. Ειδικά αν μοιράζεσαι την σκηνή, οφείλεις να τους το πεις ώστε να προλάβεις τυχόν εκπλήξεις.

Πρόσεχε να μην σε πιάσουν
Τουαλέτες, μπαρ κι άλλοι κοινόχρηστοι χώροι δεν θα πρέπει να αποτελούν το μέρος της επιλογής σου. Αν προτιμήσεις τη σκηνή, επέλεξε κάποιες νεκρές ώρες κι όχι ώρες αιχμής, όπως πχ, όταν η διπλανή οικογένεια κάνει bbq.

Μη κάνεις θόρυβο
Όσο ξενέρωτο και αν ακούγεται, αν φωνάζεις την ώρα που κάνεις σεξ θα γίνεις περίγελος σε όλο το κάμπινγκ. Την επόμενη μέρα θα σε έχουν όλοι φακελωμένη.

Διάλεξε κάποιες στάσεις στο σεξ
Στάσεις που δεν είναι περίπλοκες και που δε θα κάνουν τη σκηνή να χοροπηδάει. Διαφορετικά θα συμβεί ό,τι και στην πρώτη περίπτωση.

Στήσε τη σκηνή σου μακριά από τις υπόλοιπες

Αυτό είναι το ιδανικό, να έχεις δηλαδή απόσταση από τις υπόλοιπες σκηνές, για ευνόητους λόγους. Αν και όλο και κάποιος ενοχλητικός θα έρθει αργά ή γρήγορα για να σου (σας) κάνει παρέα... (parapolitika)