Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Άπαιχτο κήρυγμα του πρώην χωροφύλακα και σήμερα δεσπότη Αμβρόσιου...



Μόνο με χαβαλέ, μπορείς να αντιμετωπίσεις το κήρυγμα του δεσπότη Αμβρόσιου που είχε θέμα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Αν ψηφιστεί όπως λέει, μόνο...

οι Νεφελίμ δεν θα μας κάνουν εισβολή. Όλα τα άλλα θα συμβούν:
«Ο Γυμνισμός θα είναι ελεύθερος!
Η Ομοφυλοφιλία, η πορνεία και κάθε είδους διαστροφή θα κυριαρχήσουν ολόγυρά μας ανεμπόδιστα, παρασύροντας τους νέους μας στην ηθική πτώση και την εξαθλίωση!
Οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και τα «βαποράκια» τους θα κινούνται ελεύθερα!
Οι Χιλιαστές ελεύθερα θα χτυπάνε την πόρτα μας!
Οι έμποροι της σάρκας ανεμπόδιστοι θα παρενοχλούν τα παιδιά μας!
Οι έμποροι των ναρκωτικών θα στήνωνται έξω από τα σχολεία, για να πωλούν την πραμάτειά τους!».
Έχουν γραφτεί αρκετές φορές για το ποιόν αυτού του και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε....
Θα είχε όμως πολύ ενδιαφέρον να βρεθεί εισαγγελέας που να ασχοληθεί σοβαρά με την καταγγελία που κατέθεσε εκ μέρους του Athens Pribe ο Τέλλης Ράπτης για τα όσα προσβλητικά σε βάρος των ομοφυλόφιλων  είπε σε κήρυγμα του ο δεσπότης Καλαβρύτων. Στην καταγγελία του αποδίδει στον δεσπότη «κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος (άρθρο 197 ΠΚ), κήρυγμα μίσους και διέγερση πολιτών σε εχθροπάθεια με αμοιβαία διχόνοια (άρθρο 192 ΠΚ) και για έκφραση ιδεών προσβλητικών κατά ομάδας προσώπων (άρθρο 2 νόμου 927/1979)».
Αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου ο πρώην χωροφύλακας-βασανιστής και σήμερα αρχιρασοφόρος, θα πρόκειται να συμβεί το σόου της δεκαετίας.  Δυστυχώς όμως ο διάολος δεν μας κάνει τέτοιες χάρες… (tsak-giorgis)