Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τον… καλό τους τον καιρό!!!



Καλά αυτός ο Στραβελάκης πια, θα μας αποτελειώσει! Τρομοκράτης ο άνθρωπος! Μπουμπούνισε τον Μιχάλη Ιγνατίου για να πει για την ελληνική ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ με έναν τρόπο, λες και μπήκαν οι Τούρκοι τώρα και μας πυροβολάνε! Jesus Christ ο άνκορμαν! Κοψοχολιάζει...


Ψυχραιμία καλέ 
Τούτον πραγματικά είναι να τον εκσφενδονίζεις σε φυσικές καταστροφές, πολέμους και έκτακτα. Ακαριαίος! Θα αφανίσει τον μισό πληθυσμό από τις ανακοπές μέχρι να πει την είδηση!
Απίστευτος 
Τον γυναικο-διώχτη έχει ο τύπος που ηγείται της μπάντας στο «Βράδυ» του Κωστόπουλου. Να το κοιτάξει ο presenter! Διότι από όταν έχει ξεκινήσει η εκπομπή και μιλάμε ακόμα και επί Alpha, δεν έχει στεριώσει γκόμενα πλάι του! Όλες τις αλλάζει ο singer! Στην αρχή δηλώνουν γρίπη… και στη πορεία εξαφανίζονται! Τώρα αγνοείται και η τελευταία…
Είσοδος με ποτό 
Στα όρια της πρόκλησης η Μίνα Καραμήτρου. Εκεί που όλα τα νοικοκυριά παγώνουν χωρίς θέρμανση λόγω κρίσης και με τέτοια παγωνιά, τούτη πόζαρε today πίσω στην αίθουσα σύνταξης… με το κοντομάνικο! Και καθόταν άνετη η άτιμη, δεν είναι ότι να πεις ότι τουρτούριζε! Το γλεντάνε το πετρέλαιο στο Mega!
Αντανακλαστικά  
Ξετρελαμένος από χαρά ο τηλεθεατής – φίλος των Opinions, που μας παρακάλεσε τις προάλλες να γράψουμε για τον Κολυδά στην «Κοινωνία Ώρα Mega». Έκτοτε, λέει, οι presenters Οικονομέας και Καμπουράκης τον αφήνουν ήσυχο να ολοκληρώνει και μπουμπουνάει τον καιρό για όλες τις μέρες ανενόχλητος! Τρικούβερτη η χαρά του viewer!
Ψήφος εμπιστοσύνης 
Όπως μας ενημερώνει, από πέρυσι ειδικά που έχει σταματήσει η κρατική τον καιρό για τους αγρότες που έβαζε τα απογεύματα στις 19.00 έχουν μείνει ξέμπαρκοι και κάνουν watch ανελλιπώς κάθε πρωί Οικονομέα – Καμπουράκη. Αν και όλοι, μας μεταφέρει, παίρνουν τα info από την ίδια πηγή, του Mega λέει o καιρός είναι ο καλύτερος. Πάντα βγαίνει! (enimerosi24)