Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Κλεμμένα όνειρα: Τα νέα επεισόδια!!!



Η Εύα συνεχίζει το θέατρο με την υγεία του πατέρα της Φαίης. Σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει την κόρη της, της λέει να φύγει αυθημερόν για την Αθήνα ώστε να ξεχαστεί λίγο από τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν και να δει τον Σταύρο…



 Δευτέρα 25/2/13
Η Εύα συνεχίζει το θέατρο με την υγεία του πατέρα της Φαίης. Σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει την κόρη της, της λέει να φύγει αυθημερόν για την Αθήνα ώστε να ξεχαστεί λίγο από τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν και να δει τον Σταύρο. Η Αλεξάνδρα μαθαίνει με πανικό από τη Μάρω πως η Χρύσα εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο… Τα κορίτσια οργανώνουν μια έκπληξη για τη Μαντώ στο ιπποφορβείο την παραμονή του γάμου της. Στο μεταξύ, η Χρύσα φτάνει στη Θεσσαλονίκη και επιδιώκει να βρει τη Φαίη. Καθηγητές και φοιτητές, φίλοι, αρχίζουν να καταφτάνουν στη φάρμα για το γάμο της Μαντούς. Η Ευδοκία πείθει τον Κίμωνα να τον συνοδέψει, μαζί με την κόρη τους, στο γάμο. Την ώρα που ο Γιάννης πηγαίνει στη φάρμα, ένα αυτοκίνητο πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του. Ο Άρης και ο Σήφης τον βρίσκουν σε άσχημη κατάσταση στην άκρη του δρόμου.

Τρίτη 26/2/13
Ο Μηνάς και ο Σπύρος ενημερώνουν τον Βολιώτη πως τιμώρησαν τον Γιάννη. Η Μαντώ μαθαίνει την είδηση και παθαίνει σοκ. Η Βίκυ λέει στον Σταύρο πως μάλλον θα καταφέρει να δώσει εξετάσεις στο κολέγιο και, βλέποντας πόσο απογοητευμένος είναι από την κατάσταση, προσπαθεί να τον εμψυχώσει και να του μεταδώσει λίγη αισιοδοξία. Ο Γιάννης βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Μαντώ κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της. Η Χρύσα ενημερώνει με γραπτό μήνυμα τους δικούς της πως είναι καλά. Ο Θεόφιλος ανοίγεται στη Νάνσυ για τον φόνο της γυναίκας του και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Άννα τηλεφωνεί σε διάφορους φοιτητές του κολεγίου και τους παρακαλεί να δώσουν αίμα για τον Γιάννη. Στο μεταξύ, η Χρύσα πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίας στη Θεσσαλονίκη και την παρακαλεί να την ακούσει…

Τετάρτη 27/2/13
Η Ζωή έχει μάθει από τη Μαρία για την επίσκεψη της Χρύσας στη Θεσσαλονίκη και το λέει στη Βίκυ. Η Μαντώ μιλάει στον αναίσθητο Γιάννη και τον παρακαλεί σπαραχτικά να μείνει κοντά της. Η Χρύσα λέει στη Μαρία πως ήρθε να ζητήσει συγγνώμη, ότι έχει μετανιώσει για όλα και πως… αυτή είναι η αιτία που βρίσκεται ο Σταύρος στη φυλακή. Ο Άρης βγάζει εισιτήριο για τη Θεσσαλονίκη, ενώ η Μαρία λέει στη Χρύσα πως είναι απαραίτητο να μιλήσει η ίδια στη Φαίη και να της εξηγήσει τι έγινε. Ο Σάκης επισκέπτεται τον Δημήτρη στην εταιρεία του και τον ρωτάει επίμονα πότε σκοπεύει να τον προσλάβει, δεν παίρνει, όμως, ξεκάθαρη απάντηση, καθώς ο Δημήτρης προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί.

Πέμπτη 28/2/13
Η Χρύσα εξομολογείται στη Φαίη ότι αυτή κατέδωσε τον Σταύρο και τον έστειλε στη φυλακή. Όταν έρχεται ο Άρης να πάρει τη Χρύσα, η Φαίη έχει μια συζήτηση μαζί του και τον ρωτά αν ήταν και αυτός στο κόλπο για τη σύλληψη του Σταύρου. Του μιλά με πολύ σκληρά λόγια και ο Άρης φεύγει από το σπίτι της ένα ράκος. Στο μεταξύ, ο Σταύρος παίρνει την πολυπόθητη άδεια και χαίρεται για τις λίγες μέρες που θα βρεθεί εκτός της φυλακής, προκειμένου να δώσει τις εξετάσεις του. Ο Γιάννης συνέρχεται και η Μαντώ τον διαβεβαιώνει πως τα δύσκολα πέρασαν… Η Άννα πηγαίνει στην κλινική του Μπίλυ, χωρίς να αντιληφθεί ότι την παρακολουθούν. Ο Άρης τα βάζει με τη Χρύσα και τη ρωτά γιατί είπε στα κορίτσια για το ρόλο της στη σύλληψη του Σταύρου. Στο μεταξύ, η Λίνα λέει στη Μαντώ πως είδε το αυτοκίνητο που χτύπησε τον Γιάννη.

Παρασκευή 1/3/13
Η Μαντώ μιλά με τον γιατρό του νοσοκομείου, και με φωνή που τρέμει ανακοινώνει στα παιδιά ότι ο Γιάννης δεν πρόκειται να ξαναπερπατήσει… Η Φαίη αποφασίζει να επιστρέψει επιτέλους στην Αθήνα, ενώ η Εύα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τρόπο να τη σταματήσει. Ο Ρώσος ζητάει τα ρέστα από τον Σάκη, ο οποίος με έκπληξη μαθαίνει πως ο Χρύσα ήταν αυτή που κατέδωσε τον Σταύρο στην αστυνομία. Η Φαίη γυρίζει τυχαία στο νοσοκομείο να πάρει τα κλειδιά της, και βλέπει τον πατέρα της να χαίρει άκρας υγείας και να μιλάει με την Εύα. Φεύγει αμέσως αγανακτισμένη. Ο Ρώσος εξομολογείται στη Βίκυ τον έρωτά του για τη Χρύσα. Ο Γιάννης παραπονιέται στη Μαντώ πως δεν νιώθει τα πόδια του, αλλά εκείνη δεν τολμά να του πει την οδυνηρή αλήθεια… Η Φαίη λέει στον Σταύρο όσα του είπε η Χρύσα και αυτός μένει άφωνος όταν μαθαίνει πως εκείνη τον κατέδωσε στην αστυνομία… (vipnews)