Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τα παραμύθια της Σαμαράς!!!



Για το εξωτικό Κατάρ αναχώρησε η κυβερνητική αποστολή με επικεφαλής τον πρωθυπουργό για να πείσει...

τους άραβες επενδυτές να ρίξουν ζεστά ριάλια στην ελληνική αγορά.
Η αποστολή είναι πλήρως προετοιμασμένη και θα παρουσιάσει στους βεζίρηδες και στους πασάδες ένα ολοκληρωμένο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με αισθησιακούς χορούς της κοιλιάς, χορούς της δουλείας, χορούς και πανηγύρια γενικότερα μιας και τα τελευταία είναι και αυτά που προσδιορίζουν πιό εύστοχα την ελληνική κυβέρνηση.
 Θα ακολουθήσει ανάγνωση ανατολίτικων παραμυθιών σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με ατμοσφαιρικό φωτισμό από τον μαίτρ του είδους κ. Σαμαρά, ο οποίος στην προσπάθεια του να σαγηνέψει τους επενδυτές θα χρησιμοποιήσει και το κρυφό του όπλο, αυτό του λάγνου βλέμματος που απέκτησε ύστερα από την εγχείρηση στο μάτι.
Η εκδήλωση θα λήξει με στριπτίζ του υπουργού κ. Χατζηδάκη προς τέρψην και ψυχαγωγία θαμώνων του παλατιού, το οποίο συμβολίζει και την απογύμνωση των εργασιακών δικαιωμάτων που έχουν επιβληθεί στο ελλαδιστάν.
Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά και οι τουρμπανοφόροι πετρελαιάδες αρνηθούν να ενδώσουν στην προσφορά, η ελληνική αποστολή σε συνεργασία με τον υπουργό καταστολής κ. Δένδια θα προβούν σε επίταξη των επενδυτών… (wonderjlawwall)